Top 3 cele mai geloase zodii. Pot face probleme în orice moment

Publicat pe

Când vine vorba de relații pasionale și dragoste, gelozia poate apărea atunci când te aștepți mai puțin. Ea are capacitatea de a complica lucrurile foarte tare între doi oameni care se iubesc sincer, dar nu au încredere în ce simt. Iată care sunt cele mai geloase zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai geloase zodii. Firesc, acest sentiment îl trăiește orice om la un moment dat în viață. Însă, cei care nu pot controla situația pot avea de pierdut.

Top 3 cele mai geloase zodii. Berbec

Care sunt cele mai geloase zodii. Berbecii este capabil să se dedice unei relații sută la sută dacă să îndrăgostesc. Însă, dincolo de încăpățânarea caracteristică, Berbecul poarte deveni foarte gelos.

Chiar dacă partenerul de viața nu îi dă absolut niciun motiv, el simte că în orice moment poate fi trădat. Chiar dacă de ce mai multe ori se controlează, asta nu însemnă că relația în care se află nu e scutită de conflicte majore.

Sunt sfătuiți să treacă peste aceste probleme este să comunice deschis cu partenerul și să spună tot ceea ce îl deranjează, de fapt.

Citește și: Cele mai norocoase 3 zodii în octombrie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum își exprimă zodiile sentimentele!

Top 3 cele mai geloase zodii. Scorpion

Care sunt cele mai geloase zodii. Deși atunci când intră într-o relație cu o personă care i se potrivește, Scorpionul face orice îi stă în putere să se decide persoanei iubite. Dar, în același timp, se tem că vor rămâne dezamăgiți.

Un pic paranoic de fire, el crede că precauția este cea mai bună, așa că încearcă să evite orice motiv pentru care partenerul ar putea să îl trădeze.

Atunci când simt că relația lor se clatină din cauza unei persoane din exterior, nu se mai poate abține și pornește focul în viața amoroasă.

Este puternic și nu poate ierta infidelitatea. Preferă să meargă mai departe, oricât de mult suferi.

Cea mai bună soluție pentru zodia Scorpion este să își folosească mai mult rațiunea în locul inimii. Totodată, este nevoie și de multă răbdare.

Top 3 cele mai geloase zodii. Pești

Care sunt cele mai geloase zodii. Cu toate că la prima vedere Peștii par cele mai calme persoane de pe planetă, această zodie este mereu predispusă să piardă controlul atunci când vine vorba de gelozie.

În interior, se consumă pentru fiecare nimic pe care persoana iubită îl face, mai ales când sunt în public. Peștii au tentința de a se abține până în momentul în care răbufnesc.

În aceaste cazuri, tot comunicarea este cheia, dar și capacitatea de a face compromisuri. Trebuie să înțeleagă că nu pot schimba pe oricine după bunul plac.

Dacă au motive reale să fie geloși, nativii aceștia sunt capabili să taie orice legătură. Însă, cea mai bună cale este să lămurească fiecare nemulțumire înainte de a lua o decizie finală, scrie fanatik.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter