Cele mai norocoase 3 zodii în octombrie. Li se va schimba viața radical

Publicat pe

Cele mai norocoase 3 zodii ale lunii octombrie. Deși astrele spun că luna octombrie va fi plină de haos, incerditudini și lipsă de energie, dar nicio problemă nu este de nerezolvat. Chiar dacă zilele se scurtează, acum este momentul pentru fiecare nativ să o schimbare radicală în viața lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Chiar dacă unii nu vor avea parte de acest privilegiu, pentru 3 zodii luna octombrie va una extraodinară, care le va schimba viața la 180 de grade.

Binele va ajunge la ei fie că vorbim despre viața profesională ori cea sentimentală, ei vor da lovitura chiar de la începutul lunii. Iată despre cine este vorba.

Cele mai norocoase 3 zodii ale lunii octombrie. Săgetătorul

Cele mai norocoase 3 zodii ale lunii octombrie. Zodia Săgetător este fără nicio urmă de îndoială norocoasa lunii octombrie. Pentru ei, cele mai multe schimbări se vor întâmpla pe plan sentimental.

Cele mai norocoase 3 zodii ale lunii octombrie. Ei vor sta foarte bine și la capitol bani și carieră, dar cele mai multe satisfacții vor fi de natură afectivă.

Zodie de foc, ei vor face un pas important din punct de vedere amoros. Mulți dintre ei se pot logodi undeva în prima parte a lunii. Se vor simți iubiți și respectați.

Viața socială a Săgetătorilor se anunță foarte activă în luna octombrie 2021. Grupurile socio-profesionale, prietenii, comunitățile) este activată de Soare până la 23 octombrie, de Marte până la 30 octombrie și de Mercur pe tot parcursul lunii, retrograd până la 18 octombrie.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum își exprimă zodiile sentimentele!

Citește și: Zodiile care fug de iubire

Cele mai norocoase 3 zodii ale lunii octombrie. Balanță

La fel ca Săgetătorii, și Balanțele au parte de o lună excelentă, mai ales din punct de vedere financiar.

Este luna în care le va merge cel mai bine la acest capitol din tot anul. Nativii de aer trebuie să profite cât de mult pot de oportunitățile care le vor apărea în cale.

Deciziile de la muncă sunt pe placul șefilor și colegilor. Balanțele își vor face curaj și se vor concentra mai bine ca niciodată în acest an asupra sarcinilor pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit.

La capitolul dragoste și sănătate, lucrurile stau bine și la aceste capitole. Totuși, astrele le recomandă să nu se streseze foarte mult.

Totodată, Așadar, este de așteptat ca ei să fie mai preocupați ei, viața ta personală, să își dorească mai multă independență, oricâte presiuni ar încerca să facă cei din jur (inclusiv perechea de viață).

Cele mai norocoase 3 zodii ale lunii octombrie. Rac

Chiar dacă de obicei nu stau bine la capitolul noroc, luna octombrie va fi una foarte bună pentru ei. Ei încep proiecte noi și se simt în largul lor pentru că recompensele vor veni imediat.

În octombrie, ei vor face un salt imens din punct de vedere profesional. În ultima perioadă, acești nativi au avut impresia că tot ce fac nu este apreciat. Iată că s-au înșelat, iar din a doua jumătate a lunii vor simți schimbarea.

Totuși, Racii vor avea o problemă cu gestionarea timpului în luna octombrie. Acești nativi vor dori să facă foarte multe lucruri în octombrie, astfel că vor reuși să își încarce foarte tare programul.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter