Zodiile care fug de iubire! Cine sunt nativii care se îndrăgostesc foarte greu

Publicat pe

De obicei, iubirea este atât de greu de atins. Multe persoane sunt în căutarea ei toată viața și își doresc cu ardoare să găsească pe acel cineva cu care se potrivescă perfect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe de altă parte, sunt și persoane care se feresc să iubească sau se tem să fie vulnerabile în fața celor pentru care au sentimente. De asemenea, sunt și persoane care au avut anumite traume din fostele relații, motiv pentru care le e greu să se mai atașeze pe viitor de alți parteneri.

Citește și: Horoscop 2 septembrie 2021. Zodiile care au parte de surprize

Citește și: Horoscop septembrie 2021. Zodiile care au noroc

Citește și: De ce au ajuns să se certe Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 7 ani de la divorț

Citește și: În ce relații se află Dan Alexa cu Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe: „Este acolo pentru mine”

Pentru cei care sunt pasionați de astrologie, ar trebui să știe că există trei semnele zodiacale care fug de dragoste. Iată care sunt acestea:

Leu

Nativii din Leu sunt foarte siguri pe ei și de cele mai multe ori sunt concentrați pe faptul să atragă atenția asupra propriei persoane. Sunt în stare de orice pentru a obține atenția celor din jurul lor. În plus, Leii sunt recunoscuți pentru încăpățânarea și personalitatea puternică de care dau dovadă.

În schimb, acești nativi sunt extrem de temători atunci când vine vorba de iubire. Le este teamă să nu fie răniți și să aibă parte de o dezamăgire din partea partenerului sau a partenerei. Leii nu au încredere în ei și nu dedică în totalitate atunci când vine vorba de o relație amoroasă.

Fecioară

Fecioarele depun eforturi uriașe pentru ca o relație să funcționeze și de multe ori le este teamă să se îndrăgostească. Tot timpul au impresia că ar putea fi înșelate, deși își expun în mod deschis ceea ce cred. Cu toate acestea, nativii din Fecioară sunt destul de reținute când încep să se îndrăgostească de cineva.

Săgetător

Săgetătorii pot fi ușor recunoscuți după setea lor de aventură. Nativii acestei zodii se folosesc de simțul umorului pentru a-și exprima mult mai ușor sentimentele. Săgetătorii văd mereu partea bună a lucrurilor, dar atunci când vine vorba de relații amoroase, totul se schimbă. Nu se îndrăgostesc foarte ușor, sunt precauți și le este teamă de intimitate.


Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter