Drama lui Albert Oprea de la Survivor. Ce i s-a întâmplat la 16 ani: „Sufeream foarte tare”

Publicat pe

Albert Oprea a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România, dat fiind și faptul că a fost desemnat favoritul publicului de mai multe ori. Recent, fostul Războinic și-a deschis sufletul și a oferit mai multe detalii despre viața lui. Foarte puțini sunt cei care știau cu ce dramă s-a confruntat Albert Oprea de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Albert Oprea s-a numărat printre cei mai apreciați concurenți de la Survivor, dovadă fiind și faptul că el a fost desemnat favoritul publicului de la Războinici în repetate rânduri. Recent, acesta și-a deschis sufletul în fața oamenilor și a vorbit într-un vlog publicat pe canalul lui de YouTube despre o perioadă dificilă din viața lui.

Drama lui Albert Oprea de la Survivor. Ce i s-a întâmplat la 16 ani: „Sufeream foarte tare'Drama lui Albert Oprea de la Survivor. Ce i s-a întâmplat la 16 ani: „Sufeream foarte tare'

La un moment dat, Albert Oprea de la Survivor s-a confruntat cu o dramă, despre care nu foarte mulți oameni știu. Ei bine, fostul concurent de la Survivor, emisiune de la Kanal D, a mărturisit că s-a confruntat cu atacurile de panică și a crezut că niciodată nu va reuși să scape de ele.

Citește și: Larisa Iordache recunoaște că a avut momente când a vrut să renunțe la gimnastică:„Am renunțat la idee când părinții mei…'/ EXCLUSIV

Citește și: Stere Halep, primele declarații înainte de cununia Simonei Halep:„Nu avem nimic de ascuns, suntem transparenți!'

Citește și: Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, a trecut printr-o dramă cumplită:„Am fost violată de patru ori'

Citește și: Brigitte Pastramă a fost însărcinată cu Florin, dar a pierdut copilul:„Un an și ceva ne-am rugat…'

Prin ce dramă a trecut Albert Oprea de la Survivor

La un moment dat, Albert Oprea de la Survivor s-a confruntat cu atacurile de panică, iar pe primul l-a suferit la vârsta de 16 ani. Aceste stări i-au fost declanșate de aflarea veștii că unchiul lui urma să moară și a văzut mai multe cadre medicale în timp ce îl resuscitau. Apoi, au urmat clipe dificile pentru Albert, care a mărturisit că nu mai putea să doarmă, că avea coșmaruri și avea impresia că va face infarct. Văzând că situația lui se agravează, fostul Războinic s-a decis să ceară ajutor.

Atunci a fost cel mai mare atac de panică pe care l-am făcut. Următoarea perioadă pentru mine a fost tragică, pentru că nu mai puteam dormi, somnul era foarte agitat, aveam coșmaruri. Nu mai puteam să stau singur în casă, pentru că aveam impresia că voi face infarct. Palpitații aveam constant, pulsul mărit, tensiunea destul de mare. Îți distruge viața socială… Am apelat la doctorul de familie. Am decis să îmi schimb stilul de viață. De atunci, viața mea s-a schimbat. Sufeream foarte tare și mă durea pe interior”, a declarat Albert Oprea de la Survivor, potrivit wowbiz.ro.

Albert Oprea: „Totul a fost foarte greu'

Albert Oprea a mai povestit că a reușit să reziste la Survivor România pentru că era deja obișnuit cu greutățile. Acesta a spus că a scăpat definitif de acatcurile de panică și este convins că nu vor mai reveni. În plus, experiența din Republica Dominicană la ajutat foarte mult pe plan psihic.

A venit cea mai tare experiență din viața mea, dar și cea mai grea. Dacă vreau să-mi înving temerile, o să o fac până la capăt. Survivor mi-a plăcut mai mult, mi s-a părut ceva mai greu. Totul a fost foarte greu. Presiunea asta socială de care am avut parte m-a ajutat și mai mult pe plan psihic. Problemele mele nu au mai revenit și nici nu-mi fac temeri că vor mai reveni”, a mai spus Albert Oprea, fost concurent de la Survivor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter