Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase: „E o casă atipică”

Publicat pe

Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase. Vedeta a prezentat recet vila în care s-a mutat pe 1 iunie 2017, alături de soț și de cei trei copii. Aceasta a făcut un tur rapid al vilei de lux în care își petrece cea mai mare parte a timpului și a dezvăluit care sunt locurile sale preferate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase apare constant la emisiuni televizate și este foarte activă pe Instagram. Mai mult decât atât, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan, tatăl băiatului ei. Vedeta mai are două fete, ambele din fosta căsnicie. De curând, aceasta a arătat fanilor cum arată casa în care locuiește în acest moment.

Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase: „E o casă atipică'Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase: „E o casă atipică'

Vila în care locuiește alături de familia sa este una extrem de spațioasă, plină de spații în care copiii ei să se relaxeze și să se joace. Ba mai mult, aceasta a dezvăluit și care este locul ei preferat din toată casa.

Citește și: Amalia Năstase, despre certurile cu soțul ei, Răzvan Vasilescu:„Femeia mai are și toane…'

Citește și: Ce intervenție estetică își face Amalia Năstase, de la 27 de ani

Citește și: Cum arată acum Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R.A apărut la Căsătoriți pe nevăzute

Citește și: Alexandra Ungureanu, în lacrimi la Asia Express, pentru mama ei:„S-ar putea întampla ceva foarte rău'

Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase

Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase. Vedeta locuiește în acest moment într-o vilă de lux din București, alături de familia sa. Casa este împărțită pe mai multe etaje, are mai multe balcoane, dar și o grădină generoasă. Aceasta a specificat faptul că nu o deține și că plătește chirie pentru a putea locui în ea.

„La noi sunt patru dormitoare… în rest sunt camere. (…) Noi avem mult mai multe animale decât avem acum. Am avut două șinșile, un dihor, porci de Guineea. Acum avem trei câini și un papagal. Copiii trebuie să crească cu animale. Fetele erau disperate să aibă animale cât mai multe', a declarat Amalia Năstase pe YouTube.

Întrebată ce este cel mai important pentru ea atunci când vizionează o casă, aceasta a spus că o interesează ca spațiul să fie extrem de luminos. Se pare că Amalia adoră lumina oferită de razele soarelui.

„La o casă eu mă uit cât de luminoasă e.', a spus ea.

Locul preferat pentru Amalia

Aceasta a mărturisit faptul că nu are un loc preferat în interiorul casei, însă curtea extrem de spațioasă câștigă în fața dormitoarelor imense. Amalia Năstase a recunoscut că iubește să petreacă timpul pe terasă.

„Locul meu preferat din casă este curtea. Și pentru că am reușit să facem terasă, am reușit să o aranjăm în așa fel încât crezi că ești în parc… avem tiroliană, saltea', a mai adăugat aceasta.

Mai mult decât atât, ea a spus și că nu a adus foarte multe îmbunătățiri casei. Diva susține că au încercat doar să o facă să pară cât mai confortabilă și mai primitoare.

„E o casă la prima vedere mare și care ar trebui să te intimideze un pic, dar noi am făcut-o să pară confortabilă. Noi în ea ne regăsim în fiecare colțișor. E o casă atipică. Nu este o casă cum mai întâlnești în București. E făcută pe stil modern. Atuul ei e curtea, bineînțeles. E o casă foarte ofertantă și nu ne plictisim în ea', a mai mărturisit Amalia Năstase.

Amalia Năstase este căsătorită de 5 ani

Amalia Năstase a povestit în urmă cu ceva timp faptul că are o căsnicie demnă de filme alături de Răzvan Vasilescu. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 5 ani în Las Vegas, iar la scurt timp au făcut și o cununie religioasă în România. Aceștia au împreună și un copil.

„Ne-am mai certat, dar ne-am certat știind că o să ne împăcăm, fără să ne despărțim. Nu mai avem 18 ani să ne certăm și să stăm supărați unul pe celălalt. Noi n-avem probleme cu dragostea, altele sunt problemele din cauza cărora ne certăm, dar nu din cauza dragostei. Din fericire, n-avem probleme cu dragostea. Mie atunci mi se pare cel mai nasol, când te cerți că unul iubește mai puțin', a declarat Amalia Năstase pentru Cancan.

Sursă foto: Captură ecran și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter