Amalia Năstase, despre certurile cu soțul ei, Răzvan Vasilescu: „Femeia mai are și toane...”

Publicat pe

După ce ea și Ilie Năstase și-au spus „adio', Amalia Năstase și-a refăcut viața amoroasă alături de Răzvan Vasilescu. De atunci, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se iubesc la fel ca în prima zi. Cu toate astea, ea a recunoscut că și în relația lor mai există unele certuri. De la ce pornesc discuțiile și cum rezolvă situațiile „tensionate'?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Amalia Năstase și actualul ei soț, Răzvan Vasilescu, au avut o cununie civilă magică, în urmă cu cinci ani. Evenimentul s-a ținut într-o capelă din luxosul Las Vegas. Cei doi au fost foarte spontani și au închiriat cât ai zice „pește' costumul și rochia de mireasă. De când au rostit cel mai sincer „DA' din viața lor, ea și afaceristul duc un trai așa cum și-au imaginat, în armonie. Cu toate astea, și ei mai întâmpină unele mici discuții, de familie.

Amalia Năstase, despre certurile cu soțul ei, Răzvan Vasilescu: „Femeia mai are și toane...'Amalia Năstase, despre certurile cu soțul ei, Răzvan Vasilescu: „Femeia mai are și toane...'

În cadrul unui interviu, Amalia Năstase a vorbit despre certurile cu soțul ei. Ea a recunoscut astfel că și în familia lor au existat astfel de momente, însă nu au dus niciodată la despărțire. Conform spuselor ei, astfel de episoade apar din diferite probleme, dar nu au legătură cu dragostea. Astfel, prin iubirea pe care și-o poartă reciproc, reușesc să treacă peste „tensiuni'.

Citește și: Ce intervenție estetică își face Amalia Năstase, de la 27 de ani

Citește și: Cum arată Amalia Năstase la 45 de ani, după ce a slăbit 32 kg.De ce a apelat la medicul estetician

Citește și: Dan Barna a devenit tată!Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie, la trei săptămâni după naștere

Amalia Năstase, despre certurile cu soțul ei, Răzvan Vasilescu

Fosta soție a lui Ilie Năstase a mai explicat că de fiecare dată când se ceartă, ea și Răzvan Vasilescu știu deja că se vor împăca. Pentru ea, cel mai important este că motivul certurilor nu are legătură cu dragostea, pentru că cel mai mult ar suferi dacă ar simți că nu e iubită.

„Ne-am mai certat, dar ne-am certat știind că o să ne împăcăm, fără să ne despărțim. Nu mai avem 18 ani să ne certăm și să stăm supărați unul pe celălalt. Noi n-avem probleme cu dragostea, altele sunt problemele din cauza cărora ne certăm, dar nu din cauza dragostei. Din fericire, n-avem probleme cu dragostea. Mie atunci mi se pare cel mai nasol, când te cerți că unul iubește mai puțin', a spus Amalia Năstase pentru Cancan.ro.

Întrebată dacă a simțit vreodată că ea dă mai mult în relație, Amalia Năstase a oferit imediat un răspuns negativ. Vedeta susține că partenerul ei o face să se simtă ca o prințesă. Totodată, ea a făcut și o glumă, spunând despre bărbați că trebuie să înțeleagă că femeia are și „toane'.

„Nu, niciodată. Eu sunt foarte feminină așa, deși nu prea par, și eu cred că femeia trebuie tratată ca o prințesă și femeia întotdeauna dă un pic mai puțin, ea trebuie să fie prețioasă. Dar bărbatul care iubește o femeie, trebuie să știe că femeia mai are și toane … La noi, din punctul acesta de vedere, Răzvan mă adoră și eu îl iubesc foarte mult și suntem exact așa cum ne place să fim', a adăugat vedeta.

„Noi n-avem probleme cu dragostea'

Amalia Năstase a oferit un răspuns surprinzător și când a fost întrebată dacă faptul că ea și soțul ei sunt căsătoriți îi fac să se gândească mai bine înainte să se certe.

„Nu, pentru că astăzi te duci la notar și ai terminat bâlciul', a fost răspunsul ei.

Sura foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter