Unde s-au mutat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după căsătorie: „Nu ni se pare nimic neobișnuit”

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună după ce s-au căsătorit. Vestea a fost dată chiar de frumoasa cântăreață în cadrul unei emisiuni de televiziune. Tot ea a dezvăluit cum își împart acum treburile casnice. Sunt sau nu pregătiți cei doi să devină părinți? Iată ce declarații a făcut vedeta despre viitorul lor copil!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat la scurtă vreme după ce și-au unit destinele. Așadar, după ce s-au căsătorit în luna august, cei doi artiști nu au mai stat pe gânduri și au luat decizia de a locui împreună. Și-au dorit asta de foarte mult timp, având în vedere că relația lor a fost una la distanță.

Deși s-au iubit de la distanță, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au demonstrat că acolo unde e dragoste, orice este posibil. Înainte de a se muta împreună, artista locuia la Chișinău, alături de familia ei, iar soțul ei la București și se vedeau atunci când aveau timp. Acum, și fiica lui Pavel Stratan s-a stabilit în București și stă cu nimeni altul decât partenerul ei de viață.

Citește și: Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele după căsătoria cu Edward Sanda.Care este motivul

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini din luna de miere.Unde au plecat în vacanță

Citește și: Edi Stancu, prima reacție după ce s-a accidentat la Splash! Vedete la apă:„Am stat la aparate. A fost greu!'

Citește și: Cabral, luat prin surprindere de replica fiicei sale în vârstă de 3 ani:„Tati, hai în casă să bem…'. Cum a reacționat

Unde s-au mutat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după căsătorie

Cleopatra Stratan a povestit că atât ea, cât și Edward Sanda, sunt bucuroși că acum nu mai există nicio distanță între ei. Sunt mult mai relaxați, după ce au scăpat de acest stres, iar schimbarea îi este benefică și pe plan profesional cântăreței, pentru că aici se află studioul unde lucrează.

„Ne-am mutat, nu mai e stres că suntem la distanță, am scăpat de distanță, ne-am relaxat din punctul ăsta de vedere. Mă bucur foarte mult că am venit în locul în care muncesc.

Bucureștiul este locul în care lucrez la carieră, aici am studioul, suntem aici împreună. Bucureștiul este nucleul carierei mele. Fiind aici îmi e mult mai ușor să monitorizez lucrurile.”, a spus Cleopatra Stratan într-o emisiune tv, conform wowbiz.ro.

„Ne împărțim responsabilitățile'

În continuare, Cleopatra Stratan a explicat că între ea și Edward Sanda lucrurile decurg la fel ca înainte, doar că acum stau împreună. Își împart responsabilitățile ca o adevărată familie, de la spălatul vaselor, până la gătit, semn că în căsnicia lor e doar armonie.

„Nouă nu ni se pare nimic neobișnuit. Totul decurge ca înainte, doar că acum stăm împreună. Ne împărțim responsabilitățile. Eu am spălat vasele azi. Ne împărțim firesc. Dacă sunt mai multe lucruri de făcut în același timp, ne împărțim', a adăugat fiica lui Pavel Stratan.

Își doresc să devină părinți

Potrivit aceleiași surse, Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt pregătiți să devină părinți. Vedeta a explicat însă că nu grăbesc deloc lucrurile și lasă totul să decurgă firesc, deși ideea le surâde.

„Eu cred că fiecare lucru trebuie se întâmplă atunci când trebuie. Nu ne grăbim cu nimic. Totul o să decurgă firesc așa cum a fost și începututl relației noastre', a completat artista.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter