Cabral, luat prin surprindere de replica fiicei sale în vârstă de 3 ani: „Tati, hai în casă să bem...”. Cum a reacționat

Publicat pe

Cabral, moment inedit cu fiica sa. Namiko are doar 3 ani, însă este plină de surprize! Recent, prezentatorul „Ce spun românii?' a povestit pe rețelele de socializare o experiență pe care a avut-o alături de frumoasa lui fiică. Aceasta a atras atenția tuturor în momentul în care l-a chemat pe tatăl ei în casă pentru a bea împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral se poate numi un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de invidiat și o familie extrem de unită. El, împreună cu soția sa, Andreea Ibaka, au împreună o fetiță și în curând vor fi din nou părinți. Prezentatorul de la ProTV este fascinat de atitudinea pe care o are Namiko la doar 3 ani!

Cabral, luat prin surprindere de replica fiicei sale în vârstă de 3 ani: „Tati, hai în casă să bem...'. Cum a reacționatCabral, luat prin surprindere de replica fiicei sale în vârstă de 3 ani: „Tati, hai în casă să bem...'. Cum a reacționat

Fiica lui Cabral a adus zâmbetul pe buze tuturor persoanelor din jur în momentul în care l-a chemat pe tatăl său pentru a bea împreună. Nu este vorba despre suc sau apă, ci despre o băutură ce conține alcool!

Citește și: Cabral, fotografie rară alături de mama sa:„În poză plângeam…'

Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR.De ce s-au contrazis cele două vedete

Citește și: Andreea Ibacka a ajuns la spital. Vedeta naște astăzi:„Sunt în travaliu'

Citește și: Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute:„M-am panicat foarte tare!'

Cabral, moment inedit cu fiica sa, Namiko

Cabral a povestit recent o experiență pe care a avut-o alături de fiica sa. Prezentatorul de la ProTV se afla în curtea casei sale din cartierul Berceni. Acesta a avut de făcut câteva renovări, motiv pentru care erau foarte mulți muncitori prezenți acasă la vedetă.

„Berceni, 2021, octombrie. Curtea, care nu-i mare, plină de oameni. O echipă muncea la pavele. Altă echipă monta noile panouri de gard. Erau și doi băieți de la electrică. Mă vede din stradă și prietenul Linda, oprește și el. Deci curtea plină de bărbați, haos. Eu în mijlocul lor, agitat ca nașu mare la nuntă… ', a scris acesta.

Fiica lui, îmbracată din cap până în picioare în roz, a ieșit din casă și l-a invitat pe Cabral la…băut bere.

În mijlocul haosului se deschide ușa casei. Iese Namiko, toată îmbrăcată în roz. Bluză roz, pantalonași roz, mergăreți roz, fundă în cap roz… tot roz! Băieții văd pitica roz în pragul ușii și haosul se oprește repede. Namiko, păpușă diafană roz, delicată și elegantă, ridică mânuța cât poate de sus și urlă: – Tati, hai în casă să bem bere! Mda.', a continuat acesta.

Atitudinea micuței a amuzat copios pe toată lumea prezentă, inclusiv pe tatăl său, care a menționat că nu i-a dat niciodată să guste această băutură alcoolică.

Au râs animalele alea de mine vreo oră, nu s-a mai muncit nimic. Namiko, cea mai fericită că a provocat valurile de râs. Inutil să spun că n-a băut niciodată bere cu mine…', a scris Cabral pe rețelele de socializare.

Prezentatorul este speriat de dentist

Cabral și-a obișnuit deja fanii cu poveștile sale de viață, expuse în mediul online. În urmă cu ceva timp, acesta a povestit faptul că se teme îngrozitor de dentist din cauza unei experiențe pe care a avut-o în tinerețe.

Deși practică o mulțime de sporturi dure sau extreme, prezentatorul este complet speriat de stomatolog. Mai mult, acesta a recunoscut că trebuie să se pregătească psihic intens înainte să plece la cabinet.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter