Edi Stancu, prima reacție după ce s-a accidentat la Splash! Vedete la apă: „Am stat la aparate. A fost greu!”

Publicat pe

Edi Stancu a făcut primele declarații după ce s-a accidentat la Splash! Vedete la apă. Celebrul coregraf a trecut prin clipe grele, după ce, în urma unei sărituri, a aterizat pe spate. Îndrăgitul dansator a povestit că a fost nevoit să facă fizioterapie, iar situația a fost una destul de serioasă, pentru că a stat chiar și la aparate. Iată ce a mai declarat vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Edi Stancu s-a accidentat destul de grav la Splash! Vedete la apă. Deși în cadrul competiției i-a uimit pe jurați cu prestațiile lui spectaculoase, la un moment dat, o greșeală l-a costat scump. În timpul unei sărituri, din nefericire, el a aterizat pe spate. Greșeala i-a cauzat dureri cumplite și a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni.

Edi Stancu, prima reacție după ce s-a accidentat la Splash! Vedete la apă: „Am stat la aparate. A fost greu!'Edi Stancu, prima reacție după ce s-a accidentat la Splash! Vedete la apă: „Am stat la aparate. A fost greu!'

Edi Stancu a fost unul dintre concurenții de la Splash! Vedete la apă din acest sezon. De-a lungul competiției de pe Antena 1, coregraful a avut rezultate foarte bune, prin care i-a uluit atât pe jurați, cât și pe colegii de platou. Nu a fost însă ocolit de necazuri, iar în timpul unei sărituri, a aterizat pe spate. În urma accidentării, dansatorul a fost luat pe targă de echipajul medical și a avut nevoie de îngrijiri.

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador:„O relație toxică'

Citește și: Ce a găsit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea actriței.A făcut imaginile publice

Citește și: Smiley, reacție neașteptată la adresa celor care îl critică în mediul online:„Până când?'

Citește și: De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea:„Pentru că…'

Edi Stancu, primele declarații după ce s-a accidentat la Splash! Vedete la apă

Recent, Edi Stancu a vorbit pentru prima dată despre accidentarea de la Splash! Vedete la apă. Timp de două luni, îndrăgitul dansator a avut nevoie de recuperare și de îngrijiri medicale din partea doctorilor pentru a se putea repune pe picioare, durerile fiind unele chinuitoare.

Edi Stancu a povestit că experiența de la Splash! Vedete la apă s-a terminat rău pentru el, din cauză că s-a accidentat. Pentru a-și reveni, a făcut fizioterapie până în prezent și a stat și la aparate. În plus, urmează să facă un RMN să vadă dacă s-a refăcut cum trebuie.

În ciuda accidentării de la Splash! Vedete la apă, coregraful a spus că i-a plăcut să participe la emisiune. A primit cu plăcere lecții de la antrenori, pentru a executa săriturile ce cu siguranță le va ține minte toată viața.

„A fost mișto, chiar dacă s-a terminat rău. Eu m-am dus acolo să-mi fac treaba, mie îmi place să învăț lucruri noi. În lumea mea eu predau, acolo luam lecții de la antrenorii de sărituri și am venit cu inima deschisă…

Am făcut fizioterapie până acum. Cam două luni de fizioterapie am deja, săptămâna asta sunt programat la un RMN și dacă e bine, mai fac doar gimnastică și e ok. Am stat la aparate. A fost greu!', a spus Edi Stancu la Antena Stars, conform spynews.ro.

Cristi Pulhac, marele câștigător de la Splash! Vedete la apă

Cristi Pulhac a câștigat Splash! Vedete la apă sezonul acesta. Fostul fotbalist s-a întors acasă mai bogat cu 10.000 de euro, după ce a obținut marele premiu. Finala a avut loc luna trecută, pe 12 septembrie.

„Îi iubesc pe toți, sunt extraordinari! Am cunoscut niște oameni aici care mi-au dat niște emoții pe care le-am trăit de mult și mulțumesc în primul rând că am putut să am ocazia de a participa la acest show minunat, oamenilor din spate și mulțumesc tuturor. Vă iubesc mult!', spunea atunci Cristi Pulhac, potrivit libertatea.ro.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter