Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii: „Vreau să o văd mireasă”

Publicat pe

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi îndrăgostiți au împreună doi copii- Akim și Dominic, iar artista are și o fetiță din căsătoria precedentă- Maia. De curând, cântărețul a decis să o ceară pe Antonia în căsătorie, iar răspunsul a fost unul afirmativ.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a reușit să încheie divorțul cu fostul soț, Vincenzo Castellano, Alex Velea și-a luat inima în dinți și a decis să o ceară pe soție pe cea care i-a dăruit doi copii.

Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii: „Vreau să o văd mireasă'Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii: „Vreau să o văd mireasă'

Ei bine, toată lumea se întreabă când va avea loc nuntă. În cadrul unui interviu, Alex Velea a vorbit despre căsătorie, dar și despre multe alte subiecte interesante din relația cu Antonia.

Citește și: Ce relație au băieții cuplului Antonia – Alex Velea cu sora lor care locuieste în Italia:”Au înțeles că Maya are alt tată”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu poate face Antonia și al patrulea copil. Alex Velea:„Copilul ar avea…'

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:’Am rămas repetent de 3 ori’

Citește și: Ce a făcut afaceristul Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte de accidentul aviatic

De ce nu fac nuntă Alex Velea și Antonia

Alex Velea și-a cerut iubita în căsătorie și abia așteaptă să o vadă în rochie de mireasă. Însă, se pare că nunta este anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Deși își dorește foarte tare să organizeze petrecerea, Alex Velea susține că nu este perioada potrivită. Însă, susține că și-ar dori un evenimt restrâns, cu persoanele apropiate. Ba chiar mai mult, au și vorbit cu nașii de cununie. Tot ce mai rămâne de făcut este să se hotărască cei doi îndrăgostiți.

„Nu pot să mă însor. Trăim în continuare în concubinaj. Am cerut-o pe iubita de soție. (…) M-am emoționat rău de tot. Mi-ar fi plăcut să facem nunta. Dacă nu… facem nunta în curte. Îi chemăm pe mama, tata, părinții. (…) Nu vrem nuntă mare. Noi știm cum e, pentru că fiecare a mai făcut câte o nuntă. Aș vrea ca nunta să arate fix cum își dorește ea. Ceva restrâns, intim și să ne simțim bine, să ne relaxăm. Ne-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Avem nașii, dar nu vă spun acum. (…) Dacă am trăit așa până acum, nu e grabă. Vreau să o văd mireasă și cred în uniunea asta în fața lui Dumnezeu', a declarat Alex Velea la Antena Stars.

Antonia nu mai poate face copii

Tot în cadrul interviului oferit pentru Capatos, Alex Velea a declarat că Antonia nu mai poate rămâne însărcinată din cauza unor probleme de sănătate.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii… e OK', a declarat Alex Velea.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter