De ce nu poate face Antonia și al patrulea copil. Alex Velea: „Copilul ar avea...”

Publicat pe

Alex Velea a clarificat speculațiile legate de o a patra sarcină a Antoniei. Pe cât de mult și-ar dori o familie numeroasă, cei doi trebuie să accepte ideea că nu mai poate apărea încă un copil în familia lor din cauza problemelor de sănătate ale cântăreței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea a dezvăluit că Antonia are o problemă de sănătate care nu îi mai permite să rămână însărcinată a patra oară. În caz contrar, copilul ar putea avea probleme grave și nu vor să riște una ca asta. Cei doi se bucură, însă, de trei copii frumoși, întrucât Velea o consideră ca o fiică și pe Maya, primul copil al iubitei sale, din căsnicia cu Vincenzo. 

De ce nu poate face Antonia și al patrulea copil. Alex Velea: „Copilul ar avea...'De ce nu poate face Antonia și al patrulea copil. Alex Velea: „Copilul ar avea...'

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok', a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.

În trecut, Antonia spunea că și-ar dori pe viitor încă un copil, dar se pare că acest vis nu va deveni realitate, după cum a dezvăluit Alex Velea.

„Am fost recent în Italia. Am fost și cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit. (…) Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa',  spunea Antonia pentru Click!.

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar/ INTERVIU

Citeste si: Antonia a fost bolnavă de COVID-19, iar acum a ajuns la spital, cu perfuzii. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea au avut COVID-19

În luna ianuarie, Antonia a anunțat că a stat două săptămâni in izolare, fără să specifice dacă a fost sau nu bolnavă de COVID-19. Bănuielile tuturor s-au conformat, iar VIVA! a aflat că iubita lui Alex Velea a fost infectată cu Sars-CoV-2.

Ulterior, Antonia și-a îngrijorat fanii când și-a postat o fotografie, pe Instagram, pe patul de spital. „Sănătatea mai întâi. Sunt bine :)’, a scris Antonia la InstaStory.

Artista a dezvăluit și motivul pentru care se află pe perfuzii, iar acesta constă într-un tratament ce are ca scop creșterea energiei și stimularea sistemului imunitare, ce ajută în același timp și la detoxifiere.

„După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare’ să îmi fac un tratament’, a continuat iubita lui Alex Velea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter