Fulgy, declarat de magistrați pericol public! Ce e nevoit să facă fiul Clejanilor

Publicat pe

După ce a fost implicat în nenumărate scandaluri în ultimul timp, numele lui Fulgy iese din nou la suprafață, de data aceasta în urma unei hotărâri a magistraților. Aceștia au decis că fiul Clejanilor trebuie să meargă la medic pentru a-și trata problemele de comportament. Iată ce riscă dacă nu se supune!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fulgy, fiul Clejanilor, are din nou probleme, după ce a fost protagonistul unor scandaluri de pomină. Recent, tânărul a fost obligat de procurori să se trateze la un medic specialist, urmând ca, în caz contrar, să fie internat.

Fulgy nu a scăpat de probleme. După tot scandalul în care a fost implicat în ultima vreme, fiul Clejanilor a mai primit o lovitură. Procurorii au cerut ca acesta să se trateze la un medic specialist, în caz contrar urmând a fi internat. Decizia a fost luată după ce Fulgy, prins drogat la volan, a agresat un jurnalist, căruia i-a luat telefonul. Probleme are și tatăl său, Ioniță de la Clejani, artistul fiind cercetat după ce a amenințat mai mulți jurnaliști aflați în fața casei sale. De asemenea, Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi, a avut și ea probleme cu legea din cauza drogurilor…

Fulgy, declarat de magistrați pericol public! Ce e nevoit să facă fiul ClejanilorFulgy, declarat de magistrați pericol public! Ce e nevoit să facă fiul Clejanilor

Ce l-au obligat magistrații pe Fulgy să facă

Recent, Fulgy a fost anunțat de magistrați că trebuie să meargă la medic pentru a-și trata afecțiunile de care suferă. Conform spynews.ro, procurorii au cerut ca tânărul să primească tratament specializat, în caz contrar urmând săfie internat. Oamenii legii au luat decizia după ce fiul cunoscuților artiști a fost prins sub influența substanțelor interzise și a atacat un jurnalist pe care l-a deposedat de telefon. Judecătorii au aprobat cererea procurorilor.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 București de luare a măsurii de siguranță de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 București sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoșire sau până la obținerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…)

Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credință măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului', se arată în hotărârea instanței.

Citește și: Fulgy, scandal cu Ioniță de față cu poliția.

Citește și: Fulgy, arestat la domiciliu după ce a bătut un jurnalist.

Citește și: Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii: „Vreau să o văd mireasă'

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:Am rămas repetent de 3 ori

Citește și: Ce a făcut afaceristul Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte de accidentul aviatic

Și Ioniță de la Clejani are probleme cu legea

De-a lungul întregului scandal iscat de Fulgy dupăce a fost prins drogat la volan, părinții săi, așa cum era și firesc, i-au fost alături, încercând să-l ajute să depășească momentul. Acum, din nefericire, și Ioniță are probleme cu legea… Artistul l-a amenințat pe jurnalistul jefuit de Fulgy, ajungând astfel să fie cercetat de poliție.

Conform spynews.ro, care citează surse apropiate anchetei, polițiștii de la Secția 12 au demarat cercetările pe numele lui Ioniță Manole, oamenii legii trimițând deja dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Se pare că mai întâi vor fi audiați jurnaliștii prezenți la acel incident, iar ulterior vor fi vizionate imagini de pe camerele de luat vederi, în cazul în care există, iar abia apoi va fi chemat și Ioniță Manole. Pe urmă se va stabili dacă se va începe urmărirea penală sau dacă Ioniță de la Clejani va fi amendat pentru fapta sa, mai notează spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter