Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador: "O relație toxică"

Publicat pe

Ella și Jador au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea dragostei. Cei doi au decis să se despartă, iar acum fosta concurentă și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre relația cu artistul. Ce s-a întâmplat, de fapt, între aceștia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul unui interviu, Ella de la Puterea dragostei a decis să vorbească despre perioada în care a fost într-o relație cu Jador. La momentul respectiv, frumoasa brunetă nu trecea printr-o perioadă deloc bună.

Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador: "O relație toxică"Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador: "O relație toxică"

Mama acesteia fusese diagnosticată cu o boală extrem de gravă, care ulterior a ajuns la metastaze osoase. Pentru că-și dorea să găsească alinarea în brațele cuiva, aceasta a decis să îi dea o șansă cântărețului.

Citește și: Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare:”Era cu un băiat”

Citește și: Ce acuzații îi aduce Ella lui Jador:„L-aș ruga din toată inima să mă lase să-mi trăiesc viața'

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:'Am rămas repetent de 3 ori'

Citește și: Ce a făcut afaceristul Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte de accidentul aviatic

Ella vorbește despre relația cu Jador

Ella de la Puterea dragostei trecea printr-o perioadă extrem de dificilă atunci când a decis să pășească în casă. Mama ei avea grave probleme de sănătate, iar ea simțea o nevoie continuă de afecțiune.

Jador a reușit să o impresioneze și să ajungă imediat la sufletul ei, întrucât bruneta recunoaște că l-a iubit destul de mult. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și Ella susține că relația cu artistul a fost una toxică.

„Eram în aceeași casă și constrânsă de împrejurări el a fost să îmi placă, să îmi cadă cu tronc. M-am si bazat pe faptul că părinții lui provin din aceeași religie cu a părinților mei și am zis să încerc ceva. Aveam nevoie de un om care să mă susțină moral, pentru că era foarte greu în competiția respectivă. Simțeam nevoia să fiu lângă cineva care are experiență. Cu carisma lui, cu prostimea lui cumva m-a cucerit. Și am fost implicată într-o relație toxică. Cred că la momentul respectiv l-am iubit, au fost ceva sentimente destul de puternice. De multe ori am vrut să pun punct, mă gândeam că nu este pentru mine. Ulterior citeam mesaje, mai vorbeam cu prieteni care ne cunoșteau și cumva parcă mă mai împingeau să mai trag, să-l mai ascult, să-l mai primesc, să mă vad cu el, deși rezultatul era același'a spus Ella pentru theXclusives.

A fost nevoită să aleagă între Jador și Bogdan Mocanu

În continuare, cu ochii în lacrimi, fosta concurentă de la Puterea dragostei a mai dezvăluit faptul că a fost nevoită să aleagă între Jador și Bogdan Mocanu.

În momentul în care a pășit în casă, aceasta a început să fie căutată de cei doi prieteni și recunoaște că a fost pusă într-o situație extrem de dificilă. Însă, a făcut o alegere cu sufletul și a decis să vorbească cu Jador. Cu toate acestea, relația dintre aceștia nu a mers din cauza geloziei.

„De fiecare dată când mă întâlneam cu el încercam să îi dăruiesc iubire. Nevând iubire în trecut, m-am obișnuit să dăruiesc iubire, chiar dacă eu poate nu am primit. A fost toxică relația pentru că este extrem de gelos, își face filme extrem de mari, ascultă foarte mult de oameni. La momentul respectiv conta pentru el faima și doar atât. În unele situații m-a folosit, consider că da. La Puterea Dragostei, voiam să dovedesc alor mei și nu numai că orice negativ va ieși la suprafață. Mă căutau și Jador și Bogda Mocanu la început, am avut cumva de ales între cei doi'a declarat Ella în emisiunea „În Oglindă'. 

sursă foto- Instagram și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter