Smiley, reacție neașteptată la adresa celor care îl critică în mediul online: "Până când?"

Publicat pe

Smiley a reacționat recent, în mod neașteptat, în fața criticilor primite de la internauți în mediul online. Atât artistul, cât și iubita lui, Gina Pistol, au fost nu o dată criticați în urma postărilor de pe conturile de socializare, însă de data asta Smiley a luat atitudine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley a postat recent un text menit a le da de gândit celor care aruncă în mod gratuit cu venin în mediul online. E adevărat, statutul de persoană publică vine la pachet și cu astfel de probleme, fiindcă, orice ai face, nu poți mulțumi pe toată lumea, însă de data aceasta artistul a reacționat, postând un mesaj pe contul personal de socializare.

Smiley, reacție neașteptată la adresa celor care îl critică în mediul online: "Până când?"Smiley, reacție neașteptată la adresa celor care îl critică în mediul online: "Până când?"

Smiley și-a pus la punct haterii din mediul online

Dacă la început Smiley și Gina Pistol și-au ascuns relația, după ce și-au asumat public faptul că sunt un cuplu și în special după ce au devenit părinți cei doi au devenit foarte deschiși cu fanii lor, împărtășind cu aceștia momente din intimitate. Pentru unii însă nici așa nu a fost bine, pentru că au continuat să-i atace. Deranjat de comentariile unora, artistul a avut o reacție neașteptată, de altfel extrem de elegantă, la adresa celor care aruncă venin la tot pasul.

„Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire cu adevărat. Până când?!', a scris Smiley pe contul său de Facebook.

Citește și: Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol. Artistul s-a îndrăgostit de ea la un concert

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuiesc Smiley și Gina Pistol.A costat 300.000 de euro

Citește și: Ce face și cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a reprofilat

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după a avut COVID-19. Cum se simte artista acum

Citește și: A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise, după ce s-a infectat cu COVID-19

Fanii au reacționat imediat, dar și de data asta opiniile au fost împărțite.

„Dragă Smiley, când îți expui viața pe toate rețelele de socializare, trebuie să-ți și asumi asta. Sau vrei ca toată lumea să te placă pentru ce și de ce? Că ești tu Smiley? Nu putem să fim pe placul tuturor, iar fiecare om are opinia lui vizavi de anumite aspecte și e liber să se exprime cum poate sau cum a fost educat.”

„Frustrați, invidioși, pandemia se pare că pentru unele persoane a venit cu nebunie, frustrare, ură, păcat. Sănătate multă! Aici nu ține de guvern, ține de cei 7 ani de acasă. Nu are nicio treabă cine este la putere sau cine ne conduce pentru a fi tu om în societate.”

„Sper că ce se petrece acum în lume să ne trezească din somnul nedorit și să căutăm adevărata cale ce ne-a fost hărăzită-n viață. Mulțumesc pentru tot ce postați. Sănătate și toate clipele să vă fie plăcute lângă cei ce vă sunt dragi', sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Ce îi deranjează pe fanii artistului

Probabil că cea mai mare problemă a celor din mediul online în ceea ce-l privește pe Smiley este faptul că artistul și iubita lui, Gina Pistol, au luat decizia de a nu arăta în totalitate chipul fetiței lor, Josephine. Chiar dacă micuța apare mereu în postările lor, nimeni nu știe cum arată fiica celor doi. Iar cea care a răspuns prima la întrebare a fost chiar Gina, care a explicat de ce fanii lor nu o vor vedea prea curând pe Josephine în social media.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum’, a explicat Gina Pistol pe Instagram. De altfel, vedeta a povestit în mai multe rânduri că atât ea, cât și Smiley au avut parte de fani agresivi, dintre care unii nu au acționat doar în lumea virtuală…

Mihaela Rădulescu sare în apărarea lui Smiley

După mesajul lui Smiley, mai mulți internauți, dar și vedete au sărit în apărarea lui. Printre ele se numără și Mihaela Rădulescu.

„Noi şi de-aia suntem aici – să le arătăm că se poate şi cu muncă, pasiune, disciplină, voie bună…, CHEF DE VIAŢĂ', a scris Mihaelei Rădulescu în mediul online.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter