Cum arată și cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a reprofilat

Publicat pe

În urmă cu câțiva ani, Adrian Cristea a decis să se lase de fotbal, subit, fără atragă atenția, iar în prezent s-a reprofilat. Prințul, așa cum era poreclit pe vremea când juca la echipa națională și la Dinamo a început o nouă viață, departe de lumina reflectoarelor și atenția tabloidelor. Iată ce face și cu ce se ocupă acum Adrian Cristea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Fostul dinamovist a fost ultima dată în lumina reflectoarelor și ocupa un loc serios în titlurile primelor pagini ale tabloidelor, a fost atunci când s-a iubit cu Bianca Drăgușanu.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a reprofilatCum arată și cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a reprofilat

Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Acum, Adrian Cristea, nelipsit în vremurile de glorie din cluburile de fițe, spune că a ajuns la maturitate. Acum are afacerea proprie și spune că este foarte mulțumit de viața lui de acum.

Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea

Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Fostul dinamovist a fost ultima dată în lumina reflectoarelor și ocupa un loc serios în titlurile primelor pagini ale tabloidelor, a fost atunci când s-a iubit cu Bianca Drăgușanu.

„Sunt bine, sănătos, am ieșit din lumea mondenă și m-am liniștit. Nici nu am mai urmărit showbizul autohton. M-am retras și sunt liniștit. Ca și în cariera sportivă, fac totul din pasiune.

Dacă faci din pasiune, din dragoste pentru ce faci, zic eu că ies lucruri foarte frumoase. Mă concentrez pe această afacere', a declarat 'prințul' cu ceva ani în urmă.

Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. La scurt timp după ce a făcut declarațiile de mai sus, Adrian Cristea a lansat prima linie de costume bărbătești. Din păcate, succesul nu a fost pe măsura așteptărilor, iar la doar câteva luni, a dat faliment.

Ce relație are acum cu Denisa Nechifor

În urmă cu ani, Adrian Cristea și Denisa Nechifor au format un cuplu. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate când aceasta era însărcinată cu fiica lor, cu Rania. Acum, la 12 ani de la despărțire, fostul fotbalist și Denisa au o relație bună.

Cei doi se înțeleg bine pentru fiica lor Rania în vârstă de 11 ani. Denisa Nechifor a precizat că fericirea micuței e cea mai importantă pentru ea.

„Tot ce primește Rania este de la mami și de la tati. Nu contează absolut nimic pentru mine decât liniștea ei și a mea. Tot ce primește este din partea mea și a lui, nu contează cine cumpără. Important e să fim liniștiți', a afirmat Denisa Nechifor la Antena Stars.

Citește și: Cine este Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea

Citește și: Mai ții minte poza de scandal pe care Adrian Cristea i-a trimis-o Biancăi Drăgușanu?

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri:„O singură dată…’

Citește și: Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică:„Vreau să inventez moda…’

Ar face bani din jocuri de noroc

Potrivit unor surse din anturajul fostului fotbalist, citate de cancan.ro, u declarat că acesta nu are un job sau o sursă sigură de venit, ba mai mult, își petrece timpul în sălile pariurilor sportive de unde mai 'ciugulește' câte ceva:

„Face bani din pariuri, joacă foarte mult. Din asta se întreține. Însă, nu câștigă mereu, motiv pentru care este mereu la limită cu banii.

Își petrece destul de mult timp cu fiica lui, Rania, de care este foarte apropiat. Nu este mulțumit deloc de statutul său financiar și profesional.

Mai ține legătura cu câțiva colegi din fotbal, printre care se numără și Adrian Mutu, dar nu a reușit să prindă vreun post în staff-ul vreunei echipe', au spus surse din apropierea fotbalistului în urmă cu un an.

Cariera în fotbal a lui Adrian Cristea

Adrian Cristea a fost un mijlocaș ce a evoluat la Poli Iași, Dinamo, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Standard Liege, FCSB și Concordia Chiajna.

A câștigat titlul de campion în Liga 1 cu Dinamo (2007), Cupa României cu Dinamo (2006), Supercupa României cu Dinamo (2005) și titlul de campion în Liga 1 cu FCSB (2014), deși la echipa roș-albastră în a doua parte a sezonului nu a activat deloc, fiind în litigiu cu formația bucureșteană.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter