Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri: „O singură dată...”

Publicat pe

Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluirea neașteptată chiar în direct, în timpul emisiunii pe care o prezintă. Vedeta a precizat că a jucat la două capete doar o lună de zile, dându-și seama imediat că nu este bine ceea ce face. Iată întreaga confesiune a brunetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a recunoscut public că, la un moment dat, și-a înșelat unui dintre partenerii de viață. Fără să precizeze însă despre cine este vorba, celebra brunetă a mărturisit că i-a fost infidelă bărbatului doar o lună, iar apoi a conștientizat că nu e în regulă ce face. A descris acea perioadă ca fiind cea mai grea din viața ei, astfel că nu are de gând să mai repete acest lucru.

Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri: „O singură dată...'Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri: „O singură dată...'

Gabriela Cristea trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Tavi Clonda. Sunt un exemplu în rândul cuplurilor pentru iubirea lor și au împreună două fetițe superbe, pe Victoria și Iris. În trecut, vedeta a trecut însă și prin experiențe amoroase neplăcute. A fost căsătorită timp de cinci ani cu Marcel Toader, iar mariajul lor s-a terminat cu scandaluri uriașe.

Citește și: Ce spune mama lui Tavi Clonda despre Gabriela Cristea! Soacra vedetei a dat din casă:„Așa a fost de la început…”

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea îmbrăcată în blugi.Detaliul observat de fani

Citește și: Ce simptome a avut Monica Anghel în primele zile de COVID-19:„Ca atunci când ai fi bătut rău de tot'. Cum se simte acum

Citește și: Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg:„Mă hrănesc prin perfuzii'

Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri

De curând, Gabriela Cristea a făcut un anunț neașteptat în ceea ce-i privește viața sentimentală. Prezentatoarea a povestit în cadrul emisiunii sale că la un moment dat și-a înșelat partenerul. Nu a spus însă despre cine este vorba, lăsând loc de interpretări în rândul telespectatorilor.

Gabriela Cristea a abordat în emisiunea pe care o prezintă un subiect referitor la infidelitate. Cu această ocazie, ea a fost autoarea unui confesiuni neașteptate. A recunoscut, în direct, că la un moment dat și-a înșelat partenerul, fără să spună însă despre ce bărbat este vorba.

„O singură dată…'

Gabriela Cristea a menționat că perioada în care a înșelat a fost doar de o lună și i s-a părut cea mai grea din viața ei. S-a oprit de una singură și a pus stop infidelității.

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci…. este un efort atât de mare încât eu am zis: 'Stop! Până aici', a spus Gabriela Cristea în timpul emisiunii pe care o prezintă, conform wowbiz.ro.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter