Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg: „Mă hrănesc prin perfuzii”

Publicat pe

Bianca Rus se confruntă cu probleme grave după ce a slăbit 70 kg! În 2018 vedeta a a trecut printr-o perioadă destul de dificilă în care singurul său obiectiv era să slăbească. Aceasta a apelat la operația de micșorare a stomacului, care a ajutat-o să piardă aproximativ 70 kg. Problemele de sănătate au apărut ulterior, iar acum diva dezvăluie cum se simte!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Rus a traversat o perioadă dificilă din viața ei în momentul în care a ajuns la pragul obezității! Aceasta a dorit enorm să scape de kilogramele în plus, iar din acest motiv a apelat în 2018 la operația de micșorare a stomacului. Deși pentru moment a fost o idee bună, de-a lungul timpului Bianca a suferit diverse probleme de sănătate.

Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg: „Mă hrănesc prin perfuzii'Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg: „Mă hrănesc prin perfuzii'

Deși vedeta a reușit să renunțe la kilogramele în plus, starea sa de sănătate s-a agravat odată cu trecerea timpului. Aceasta a mărturisit că în momentul de față nu mai are poftă de mâncare și este ajutată enorm de perfuzii.

Citește și: Bianca Rus, primele declarații despre divorț:”Am scăpat de un om violent”

Citește și: Bianca Rus are un nou iubit!Cine este bărbatul care o face fericită

Citește și: Mircea Badea, despre stilul lui de viață:„Nu trăiesc sănătos, nu mă confundați cu Carmen'

Citește și: Cu ce s-a ocupat Andrei Aradits din serialul Vlad, înainte să fie celebru:„N-am luat banii, dar mita la noi este…'

Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 de kg

Chiar dacă Bianca Rus și-a îndeplinit scopul de a slăbi, diva a avut de plătit un preț uriaș! Aceasta se confruntă în acest moment cu probleme reale de sănătate și cu lipsa poftei de mâncare. Ea a mărturisit că depinde de perfuzii administrate regulat și că nu simte nevoia să mănânce aproape niciodată.

„Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face!', a spus Bianca pentru Click!.

Ba mai mult decât atât, aceasta a constatat că analizele sale ies din ce în ce mai proaste la fiecare control medical. Acest lucru i-a ridicat semne de întrebare și i-a oferit motive reale de îngrijorare.

„Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste!', a adăugat ea.

„Mă chinui să mă îngraș'

Lupta cu kilogramele continuă în cazul Biancăi Rus. După ce și-a dorit ani întregi să slăbească, acum diva dorește să pună la loc câteva kilograme. Din cauza problemelor de sănătate, acesteia nu îi mai place nimic, iar din acest motiv mănâncă extrem de puțin.

„Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu', a încheiat Bianca Rus pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter