Bianca Rus are un nou iubit! Cine este bărbatul care o face fericită

Publicat pe

După ce a „marcat' mai multe eșecuri în dragoste, Bianca Rus pare mai fericită ca niciodată: vedeta are un nou iubit și nu se sfiește să își arate iubirea, semn că relația dintre ei este una cât se poate de serioasă. Se cunosc de ani buni, dar solista a mărturisit că se iubesc în acest fel de puțin timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Internauții au avut parte de o surpriză de proporții: Bianca Rus are iubit! După un divorț cu scandal și mai multe despărțiri mediatizate, blondina a decis să își deschidă sufletul și a mărturisit că iubește din nou. S-a afișat în ipostaze tandre pe rețelele de socializare alături de cel care i-a furat inima, iar „Bia' a discutat în premieră despre bărbatul misterios care îi înseninează zilele.

Citește și: Minodora a pus-o la punct pe Bianca Rus: „Nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă'

Citește și: De ce a venit Bianca Rus la Românii au talent. Mesajul transmis lui Smiley: „Nu te uit”

Citește și: Bianca Rus nu se mai oprește din slăbit, după operația de micșorare a stomacului. De necrezut cum arată acum

Citește și: De ce a dispărut Bianca Rus, după operația de micșorare a stomacului. A trecut prin clipe oribile

Se pare că Biancăi Rus i s-au cam aprins călcâiele, lucru pe care l-a și recunoscut. A recunoscut că este îndrăgostită peste măsură și că bărbatul îi este foarte drag. Este prima oară când se afișează în aceste ipostaze alături de o persoană de sex opus, semn că iubitul Biancăi Rus chiar are un loc important în inima vedetei. Rugată să îl compare cu foștii ei iubiți, „Bia' a recunoscut că îl iubește cel mai mult!

Bianca Rus are un nou iubit! Cine este bărbatul care o face fericităBianca Rus are un nou iubit! Cine este bărbatul care o face fericită

Bianca Rus, primele declarații despre noul iubit: „Îl iubesc, îmi e drag…'

 „Este o persoană foarte dragă mie băiatul cu care m-am pozat pe Facebook. Eu îl iubesc foarte mult, dacă e o persoană dragă mie, îți dai seama. Îl iubesc, îmi e drag… Lui îi permit să pună mâna pe mine așa. Nu pot să-ți spun momentan nimic, doar că e cea mai dragă persoană sufletului meu și mai multe detalii vă dau altădată.

 E prima poză oarecum cu primul bărbat pe care-l afișez pe Facebook-ul meu și-l las să pună mâna pe mine. Da (n.r. – îl iubește mai mult decât pe restul). Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață. Acum s-a aprins flacăra iubirii. Am schimbat câteva vorbe. Inima mea este toată a lui. Reciproc e sentimentul între noi.', a declarat Bianca Rus, pentru Antena Stars.

Bianca Rus, pregătită să meargă la altar cu iubitul

Bianca Rus nu se teme să o ia de la capăt! Deși a trecut printr-un divorț cu scandal și mai multe despărțiri dureroase, vedeta nu este doar pregătită să iubească din nou ci și să îmbrace rochia de mireasă, încă odată! Nu exclude ideea căsătoriei și a recunoscut, fără să stea prea mult pe gânduri, că dacă ar fi cerută în căsătorie, ar răspunde, hotărât, cu da.

 „Eu zic că rochia să ți-o cumperi înainte cu câteva zile, că moda e schimbătoare. Te anunț eu. Nu îmi e frică să mă mai căsătoresc. Dacă m-ar cere, aș spune da.', a mai adăugat Bianca Rus, cu privire la noul iubit.

Sursa FOTO: Facebook & Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter