Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se ceartă pe psihologul ales pentru copii: „Doamne ferește!”

Publicat pe

Gabi Bădălău răspunde acuzațiilor făcute de Claudia Pătrășcanu. După ce cântăreața l-a atacat, omul de afaceri rupe tăcerea! Acesta a răspuns tuturor declarațiilor făcute de fosta soție și a lămurit situația cu psihologul ales pentru consilierea copiilor săi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce Claudia Pătrășcanu a lansat o serie de acuzații la adresa lui Gabi Bădălău, fostul soț a decis să spună lucrurilor pe nume! Acesta a subliniat faptul că nu a dorit niciodată să îi supere pe cei doi copii ai lor.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se ceartă pe psihologul ales pentru copii: „Doamne ferește!'Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se ceartă pe psihologul ales pentru copii: „Doamne ferește!'

Acesta a lămurit inclusiv situația referitoare la psihologul ales pentru consilierea celor doi fii ai lor, despre care Claudia Pătrășcanu a spus că „nu știe să scrie'.

Citește și: Ce propunere i-a făcut Claudia Pătrășcau lui Gabi Bădălău, la divorț:„S-ar termina într-o secundă'

Citește și: Bianca Drăgușanu confirmă despărțirea de Gabi Bădălău:„La mine e așa, un du-te vino'

Citește și: De ce nu vine Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.Ion Ion Țiriac, singur la petrecere

Citește și: Ce cadou de nuntă îi dă Ilie Năstase Simonei Halep:„E mai bogată decât mine'

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se ceartă pe psihologul ales pentru copii

Gabi Bădălău a încercat să diminueze scandalul pe care Claudia Pătrășcanu l-a început chiar în mijlocul procesului de divorț. Acesta a declarat, referitor la psihologul angajat pentru consilierea copiilor, că nu a fost ales de el:

„Doamne ferește, poate să aleagă ea. […] Instanța a ales acest psiholog pe care eu nu îl cunosc', a declarat omul de afaceri.

Cu atât mai mult, Gabi Bădălău susține că fosta lui soție și-a schimbat avocații de mai multe ori din cauza faptului că era nemulțumită de serviciile acestora.

„Lucrurile astea se pot demonstra, că așa Claudia a spus mai multe, m-a mai acuzat de altele și m-am dus și am demonstrat că nu e așa. Acum nu poate să vină și să acuze că eu, că familia mea, suntem influenți.', a adăugat Gabi Bădălău.

„Le cumpăr o casă'

Gabi Bădălău își dorește foarte mult ca mama copiilor lui să locuiască în București. Acesta consideră că o educație bună se face cu sprijinul ambilor părinți și este dispus să le cumpere acestora o casă. Cu atât mai mult, omul de afaceri susține că va suporta toate costurile școlii copiilor:

„Pentru creșterea copiilor este nevoie și de prezența tatălui, de a familiei mele și consider că e normal să vină la București cu copiii, eu le cumpăr o casă, eu le plătesc taxele școlare, copiii să fie la niște școli bune', a adăugat Gabi Bădălău la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter