De ce nu vine Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ion Ion Țiriac, singur la petrecere

Publicat pe

De ce nu vine Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep. Sorana Cîrstea este fără îndolială una dintre cele mai mari absențe de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. La evenimentul care va avea loc, miercuri, 15 septembrie, la clubul Fratelli din Mamaia ar putea participa totuși iubitul ei, Ion Ion Țiriac.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce nu vine Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep. Se pare că Sorana Cîrstea s-a scuzat oficial prin prezența acum la turneul Portoroz (Slovenia). Acest lucru, cel mai probabil, nu miră pe nimeni având în vedere că rivalitatea dintre cele două este bine cunoscută.

De ce nu vine Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ion Ion Țiriac, singur la petrecereDe ce nu vine Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ion Ion Țiriac, singur la petrecere

Sorana Cîstea nu participă la nunta Simonei Halep

De ce nu vine Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep. Dar, având în vedere faptul că Ion Țiriac este unul dintre cei mai importanți invitați la eveniment, prezența fiului omului de afaceri, este cumva subînțelesă, dar nu și confirmată până în prezent.

„Sorana nu va fi prezentă la nunta Simonei Halep pentru că joacă la un turneu în Slovenia. Ion Ion a primit invitație, normal. Din ce știu eu, va merge, dar nu știu să vă dau detalii mai multe.

Dacă mă întrebați pe mine, turneul acesta a picat la fix. Relația lor este la fel de rece ca până acum. Nu există nicio schimbare în acest sens, chiar dacă s-au pregătit împreună' susține o sursă a playsport.ro.

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Monica Gabor ajunge iar la tribunal din cauza datoriilor

Citește și: Cu ce artistă s-a iubit Tavi Clonda înainte să se însoare cu Gabriela Cristea

Stere Halep: „Nu avem nimic de ascuns, suntem transparenți!'

De ce nu vine Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep. Stere Halep a făcut o serie de clarificări înaintea nunții Simonei Halep cu Toni Iuruc. Astfel, tatăl miresei susține că este o mare minciună zvonul potrivit căruia Simona le-ar fi cerut invitaților să nu folosească telefoanele mobile în timpul ceremoniei și susține că familia Halep nu are nimic de ascuns.

„E o minciună! Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului. Nu trebuie să facem nimic special, că nu avem nimic de ascuns!„, a declarat Stere Halep.

De se sunt rivale Simona Halep și Sorana Cîrstea

Se pare că Sorana Cîrstea nu a putut accepta momentul în care Simona Halep a ajuns numărul 1 mondial, în octombrie 2017.

Felicitată inclusiv de marea rivală Serena Williams, Simona Halep nu a avut parte de aceleași gânduri din partea colegei din echipa de Fed Cup. Sorana Cîrstea s-a scuzat, motivând programul încărcat.

„N-am apucat s-o felicit încă pe Simona. Am avut program încărcat şi n-am avut timp. O să îi strig ceva de la balcon, probabil, că tot suntem vecine', ar fi spus Sorana Cîrstea la turneul de la Linz, din Austria, la câteva zile distanţă de marea performanţă a Simonei Halep, care a devenit numărul 1 mondial după ce a ajuns în finala turneului de la Beijing.

21 de titluri WTA a cucerit în carieră Simona Halep. În schimb, Sorana Cîrstea are un titlu WTA, cucerit în 2008, la Tașkent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter