Răzvan Simion și Daliana Răducan, primul interviu! Cum s-au cunoscut și cum a decurs prima întâlnire: „A fost extrem de...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Romantici, misterioși și pasionali, Daliana Răducan și Răzvan Simion par un cuplu desprins din celebrele filme de dragoste italiene, în care cuvintele nici nu-și mai au rostul. Dincolo de această superbă ședință foto, desfășurată chiar într-un cadru specific la dolce vita – Lacul Como, Răzvan și Daliana ne-au oferit primul interviu împreună, în care au vorbit, în exclusivitate, despre povestea lor de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bună, Daliana și Răzvan! Ce faceți, cum sunteți, cum vă regăsim în această perioadă?

Un ochi plânge după vară, vacanță, Veneția… Altul râde de emoție pentru întoarcerea acasă și de entuziasm pentru noile proiecte.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, primul interviu! Cum s-au cunoscut și cum a decurs prima întâlnire: „A fost extrem de...'/ EXCLUSIVRăzvan Simion și Daliana Răducan, primul interviu! Cum s-au cunoscut și cum a decurs prima întâlnire: „A fost extrem de...'/ EXCLUSIV

Răzvan Simion și Daliana Răducan, primul interviu împreună

Italia fiind țara mea de suflet, pot spune din start că ador aceste fotografii cu voi… Așadar, vă invit pe voi să ne spuneți povestea din spatele imaginilor. Cum a fost la ședința foto? Răzvan, cred că tu ai
fost cel mai experimentat…

Sigur că eu am experiență în domeniu, însă Daliana a avut norocul începătorului. Cine nu s-ar simți în largul lui în ținute cu clasă, ambianță de 5 stele și o echipă de profesioniști? E o altă lumină acolo, o energie diferită… benefică. A fost o continuă stare de bine ce a închis perfect o lună de vacanță de senzație.

Citește și: Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, iubita lui

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, prima fotografie în calitate de cuplu.Cum s-au afișat, de ziua ei

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani:Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată soțul Magdei Pălimariu.Primele fotografii de la nunta secretă / EXCLUSIV

Cum a început relația Dalianei și a lui Răzvan Simion

Acesta este primul vostru interviu… Aș vrea să o luăm cu începutul. Era exact început de septembrie, așadar anul trecut, pe vremea aceasta, când au apărut imagini cu voi, împreună, la Istanbul. Cum vă amintiți vacanța respectivă?

Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre.

Putem spune despre acea vacanță că a marcat începutul relației voastre? Sau erați împreună de mai mult timp și mass-media a aflat mai târziu?

Da, a marcat începutul relației. (zâmbește)

Cum s-au cunoscut Daliana și Răzvan Simion

Cum v-ați cunoscut?

Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în
timp s-a transformat în dragoste.

Cine a făcut primul pas?

Ce-a fost mai întâi? Oul sau găina? Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu – MAGNETISM.

Cum a fost prima voastră întâlnire?

Daliana: Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană
publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau
curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Friends Studios

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter