Cine este Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea: „N-am cerut pensie alimentară”

Publicat pe

Cine este Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea. Denisa Nechifor a devenit cunoscută după ce a devenit iubita lui Adrian Cristea, însă cei doi s-au despărțit în perioada în care ea era însărcinată cu fiica lor Rania. Denisa Nechifor, în vârstă de 37 de ani, s-a dedicat complet creșterii fiicei ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea. Denisa Nechifor a devenit cunoscută datorită relației pe care a avut-o cu Adrian Cristea. Relația celor doi a fost una marcată de numeroase despărțiri și împăcări. Denisa Nechifor are 37 de ani, iar când s-a îndrăgostit de Adrian Cristea era studentă la o facultatea din Iași.

Cine este Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea: „N-am cerut pensie alimentară'Cine este Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea: „N-am cerut pensie alimentară'

Fostul fotbalist locuia atunci în București și i-a cerut Denisei să renunțe la facultate și să se mute și ea în capitală. Totuși, Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea, a refuzat, ceea ce a dus la destrămarea cuplului celor doi.

Citește și: Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică:„Mi-a zis…'/ EXCLUSIV

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

Citește și: Ce emisiune va prezenta Majda Aboulumosha la PRO TV.A plecat de la Kanal D, după nici două luni!

Citește și: Andreea Marin recunoaște că Ștefan Bănică a înșelat-o cu Lavinia Pârva:„Nu e comod să te simți înșelată'

Cine este Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea

Ulterior, după ce Denisa Nechifor a terminat facultatea, ea și Adrian Cristea s-au împăcat. De asemenea, mama fetiței fostului fotbalist i-a îndeplinit dorința acestuia și s-a mutat în București. Totuși, în timp ce Denisa Nechifor era însărcinată cu Rania, ea și Adi cristea s-au despărțit din nou.

Ne-am iubit foarte mult şi ne-am despărţit prima dată înainte să apară Rania, pentru că eu eram la Iaşi, iar el era la Bucureşti.Trebuia să fac naveta. El a intrat într-un anturaj de băieţi singuri şi eu nu am înţeles anumite lucruri, nu am vrut să le înţeleg şi nu o să le înţeleg niciodată. Ne-am distanţat, eu eram la facultate, nu am putut să îmi las şcoala şi să mă mut la Bucureşti, deși el mi-a cerut acest lucru. Ne-am despărţit, apoi eu am terminat facultatea, ne-am împăcat, m-am mutat la Bucureşti, apoi a apărut Rania şi, când eram însărcinată cu ea, ne-am despărţit de tot„, a mărturisit Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea pentru Antena 2, acum câțiva ani.

Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea, despre relația cu fostul fotbalist

Separarea dintre Denisa Nechifor și Adi Cristea nu a implicat un scandal monden de proporții, ci o separare amiabilă care a continuat cu o amiciție de dragul fiicei lor, Rania. Denisa era însărcinată când a decis că nu are nevoie de sprijinul financiar al lui Cristea, mai ales că la vremea aceea era catalogată de unii drept una dintre fetele frumoase cărora le surâd banii fotbaliștilor. Denisa a evitat orice fel de scandal și a preferat să-și crească singură copilul.

Au decis, de dragul Raniei, să rămână în relații bune, fără procese și reproșuri publice legate de faptul că Adi Cristea nu i-a plătit pensie alimentară fiicei lui atâția ani.

Tot ce primește Rania este de la mami și de la tati. Nu contează absolut nimic pentru mine decât liniștea ei și a mea. Tot ce primește este din partea mea și a lui, nu contează cine cumpără. Important e să fim liniștiți. N-am emis foarte multe pretenții financiare. N-am cerut pensie alimentară, nu l-am dat în judecată, pentru că nu am vrut s-o pun pe Rania în situația de a merge la tribunale.(…) Poate am avut nevoie, pentru că un copil necesită foarte multe lucruri. Am avut și eu perioadele mele în care am fost supărată, nervoasă, dar n-are importanță', a declarat Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea, la Antena Stars.

Denisa Nechifor are o relație excelentă cu fiica ei, Rania

Denisa Nechifor are un corp de invidiat la cei 37 de ani ai ei. Cu siguranță sportul și alimentația sănătoasă fac parte din rutina ei zilnică, aceasta având grijă de modul în care arată. Pe de altă parte, din fotografiile pe care le publică în mediul online, fosta parteneră a lui Adrian Cristea are o viață de vis și este vizibil că este o femeie împlinită.

De asemenea, Denisa Nechifor are o relație foarte apropiată cu fiica ei, Rania, care seamănp izbitor de mult cu tatăl ei. Denisa este foarte mândră de fiica ei și o iubește nespus de mult. De asemenea, și Adrian Cristea este prezent în viața fiicei lui, chiar dacă relația dintre ei și Denisa Nechifor s-a destrămat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter