Când începe Masked Singer, sezon 2. PRO TV a făcut anunțul

Publicat pe

Când începe Masked Singer, sezon 2? După ce prima ediție a ținut telespectatorii cu sufletul la gură, cea de-a doua revine într-o nouă formulă la PRO TV. Fanii abia așteaptă să descopere cine se ascunde în spatele măștilor, iar acum s-a făcut anunțul oficial privind data la care începe emisiunea prezentată anul acesta de Pavel Bartoș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când începe Masked Singer? Anul trecut, cel mai secretos show de televiziune a ținut cu sufletul la gură o întreagă țară, iar acum revine cu un nou sezon. Veștile sunt bune, fanii nu mai au mult timp de așteptat până la începerea sezonului 2, care revine din toamnă la PRO TV.

Când începe Masked Singer, sezon 2. PRO TV a făcut anunțulCând începe Masked Singer, sezon 2. PRO TV a făcut anunțul

Când începe Masked Singer

Când începe Masked Singer? Cel de-al doilea sezon, care va fi prezentat de Pavel Bartoș, începe pe data de 9 septembrie. Show-ul va putea fi urmărit în fiecare joi, de la ora 21:30, pe PRO TV.

Sezonul 2 se anunță mai intens, mai neașteptat, cu mult mai multe măști și cu patru detectivi. Cei din urmă sunt pregătiți să descopere ce vedete își ascund identitatea sub măștile impresionante. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vo căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete.

Citește și: Când începe Asia Express, sezon 4.Surpriză mare pentru fani

Citește și: Cine este Alex Bogdan de la Masked Singer.Se iubește cu o actriță

Citește și: Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu:„E prima oară când ne înțelegem'

Citește și: Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică:„Mi-a zis…'/ EXCLUSIV

Pavel Bartoș prezintă sezonul 2 Masked Singer, în locul lui Jorge

Când începe Masked Singer? În primul sezon, show-ul a fost prezentat de Jorge. În sezonul 2, însă, la cârma emisiunii vine Pavel Bartoș. Va fi amfitrionul acestui sezon și spune că așteaptă cu nerăbdare să fie surprins de vedetele care își vor ascunde identitatea.

‘Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV’, a spus Pavel Bartoș, prezentatorul de la Masked Singer.

Cine sunt cei patru detectivi din sezonul 2

Echipa de detectivi de la Masked Singer este formată din patru vedete. Este vorba despre Mihaela Rădulescu, Inna, Horia Brenciu, Alex Bogdan. În primul sezon, la masa juriului au mai stat Ana Morodan și Codin Maticiuc.

Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască’, a dezvăluit Mihaela Rădulescu, care va fi detectiv la Masked Singer România.

Inna și Horia Brenciu, pentru a doua oară detectivi la Masked Singer

Inna și Horia Brenciu au stat la masa detectivilor și în sezonul trecut. Artista a reușit să descopere multe dintre vedetele ascunse sub mască, fiind încoronată ‘Regina detectiv’, auzul ei dându-le mari bătăi de cap personajelor. Și în acest sezon, Inna și-a propus să încurce în continuare socotelile celor care se ascund în măști și să deconspire cât mai multe celebrități.

Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!’, a spus Inna.  

Mugur Mihăescu a câștigat primul sezon Masked Singer

Corbul a câștigat primul sezon Masked Singer. După ce au strigat pentru ultima oară 'Masca jos!', detectivii și publicul au descoperit că sub enigmaticului Corb s-a ascuns unul dintre cei mai iubiți actori din România: Mugur Mihăescu.

'M-am imaginat direct la mine, la țară, la Sadova, unde mă jucam ca nebunul pe dealurile alea. A fost ca o întoarcere în timp. Dacă m-ați pune acum să mai stau încă zece zile pe papainoagele astea, aș sta cu plăcere. Nu am eu cea mai bună voce din lume, pentru că acesta nu e un concurs de talente, e un concurs de nebunie, iar dacă voi ați ales nebunul de mine în seara asta, eu vă mulțumesc din suflet', le-a spus Mugur Mihăescu detectivilor imediat după demascare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter