Cine este Alex Bogdan de la Masked Singer. Se iubește cu o actriță

Publicat pe

Cine este Alex Bogdan de la Masked Singer? Este noul detectiv din cadrul show-ului de la PRO TV, alături de Mihaela Rădulescu, Inna și Horia Brenciu. Alex Bogdan are 35 de ani și este actor. Iată câteva detalii despre noua vedetă PRO TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alex Bogdan de la Masked Singer? Este întrebarea care stă pe buzele tututor încă de când s-a aflat că va fi unul dintre detectivii show-ului. Anul trecut din juriu făceau parte Inna, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, show-ul fiind prezentat de Jorge.

În sezonul doi s-au anunțat o serie de schimbări. Astfel, noul prezentator va fi Pavel Bartos, iar la masa detectivilor vor veni Mihaela Rădulescu, în locul Anei Morodan și Alex Bogdan, în locul lui Codin Maticiuc.

Cine este Alex Bogdan de la Masked Singer. Se iubește cu o actrițăCine este Alex Bogdan de la Masked Singer. Se iubește cu o actriță

Cine este Alex Bogdan de la Masked Singer

Cine este Alex Bogdan de la Masked Singer? Alex Bogdan s-a născut 24 ianuarie 1986 în Târgu Ocna: un oraşel pierdut undeva prin Subcarpaţi, cu o singură şosea, pe care îl traversezi în 10 minute cu un mers lejer'.

A absolvit Colegiul National C. Negri' și a urmat cursurile de actorie la Universitatea Hyperion. A devenit actor, fiind cunoscut din „Mondenii', după ce a intrat în pielea personajelor mondene din România.

Citește și: Horia Brenciu și Alex Bogdan, primii detectivi de la Masked Singer, sezonul 2

Citește și: Scandal de proporții între Cezara Dafinescu și Alex Bogdan.Totul a pornit de la un loc de parcare

Citește și: Anamaria Prodan, după ce a fost întrebată dacă Reghe stă cu amanta:„Cine nu vrea să mai facă parte din familie…'

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:„Singura regie ținea de partea de…'/ EXCLUSIV

Alex Bogdan este actor

Alex Bogdan de la Masked Singer a intrat în rolul lui Sică în „Mangalița', în cel al lui Traian în „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari' și în cel al lui Spiridon în „Octav'. Și-a făcut apariția și în alte producții, precum „Ana, mon amour', „Trolli', „Întregalde'.

La teatru, a fost Hamlet, Richard al III-lea, Othello, Petruchio şi Henric V, din Examenul Shakespeare, Rica Venturianul, Nae Catavencu şi Dragomir în Examenul Caragiale, dar şi Ştefan Valeriu în spectacolul Femei, femei' sau Teukros în Helena'.

Profesorii Rodica Mandache şi Eusebiu Ştefănescu s-au numărat printre cei care au crezut în talenul său și au jucat un rol covârșitor în fomarea sa. De asemena, Niki Modreanu a fost, de asemenea, foarte important pentru ascensiunea tânărului actor: Un om special care a şlefuit cu blândeţe şi prietenie acel nimb artistic… Nu ştiam nimic despre mass-media sau actorie. Datorită lui am început să iubesc tot ce înseamnă lumea aceasta, cu bune şi rele', a povestit Alex Bogdan de la Masked Singer.

Alex Bogdan a fost prezentator

În urmă cu 8 ani, în 2013 Alex Bogdan a primit propunerea de a prezenta emisiunea Fii pe fază!', provocare pe care a și acceptat-o.

Pentru mine este evident o provocare. În primul rând că nu mă mai ascund în spatele niciunui personaj interpretat la Mondenii'. La Fii pe fază!' sunt eu, pentru prima oară fără machiaj special în faţa publicului', declara Alex Bogdan la vremea respectivă.

De asemenea, tot el a fost prezentatorul Premiilor Gopo 2018.

De ce a renunțat la atletism

Alex Bogdan de la Masked Singer a făcut sport de performanţă în trecut, fiind extrem de mândru că un băiat dintr-un oraşel mic, a devenit peste ani campion mondial la atletism'.

A practicat timp de 13 ani atletism, de la vârsta de 7 ani. Din păcate, la 20 de ani, a fost nevoit să abandoneze sportul după o accidentare la picior, însă nu înainte de a strânge mai bine de 20 de medalii și un perete cu diplome.

'Mergeam la școală după antrenamente. Aveam antrenamente și în weekenduri. Am fost în zeci de cantonamente, concursuri. Mi-aș fi dorit să devin campion mondial la aruncat sulița. La 18 ani am obținut prima mea medalie de aur', a povestit Alex Bogdan de la Masked Singer.

Alex Bogdan se iubește cu actrița Cătălina Mihai

Alex Bogdan de la Masked Singer se iubește de doi ani cu actrița Cătălina Mihai. Mai mult, recent, el a ținut să-i facă o declarație în direct la TV.

„Iubita mea se uită la mine acum, pe calea asta o sărut şi o iubesc! Facem doi ani acum în mai, pe 14 mai… Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relaţie, dar spre final.

Când am văzut-o prima oară, am rămas trăznit. Când te plezneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor”, a spus Alex Bogdan de la Masked Singer.

Alex Bogdan, primele declarații în calitate de detectiv Masked Singer

Având o vastă experiență în lumea teatrului și a cinematografiei, Alex Bogdan își va folosi talentul de imitator pentru a se apropia de măști și a le face să-i ofere mai multe indicii.

'Vă salut, oameni buni, mulțumesc că v-ați răpit din timp să citiți această declarație. Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!!

Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, râdem foarte mult în fiecare zi. Abia aștept să ne vedeți!', a transmis Alex Bogdan de la Masked Singer.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter