Rodica Popescu Bitănescu a împlinit 83 de ani. De ce nu își sărbătorește niciodată ziua de naștere

Publicat pe

Rodica Popescu Bitănescu este „vedeta lunii August'. Joi, pe data de 5, marea artistă a aniversat 83 de ani. Deși majoritatea oamenilor își așteaptă cu nerăbdare zilele de naștere pentru a da cele mai tari petreceri, ea nu și-o sărbătorește niciodată. Fire deschisă, vedeta a dezvăluit motivul, spunând că nici în tinerețe nu făcea acest lucru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Luna August are o semnificație deosebită pentru Rodica Popescu Bitănescu, fiind cea în care s-a născut. Joi, pe data de 5, marea artistă a aniversat frumoasa vârstă de 83 de ani. Spre deosebire de alți oameni, ea a dezvăluit că nu și-a sărbătorit niciodată ziua de naștere, decizie pe care a luat-o încă din tinerețe.

Rodica Popescu Bitănescu a împlinit 83 de ani. De ce nu își sărbătorește niciodată ziua de naștereRodica Popescu Bitănescu a împlinit 83 de ani. De ce nu își sărbătorește niciodată ziua de naștere

Invitată recent în în emisiunea „Exclusiv Vip', de la Prima TV, Rodica Popescu Bitănescu a mărturisit că nu obișnuiește să-și serbeze ziua de naștere, deoarece nu-i plac… petrecerile. Astfel, deși este o fire artistică, plină de viață, a spus că nu se dă în vânt după astfel de distracții.

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă:„Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor'

Citește și: De ce nu a devenit mamă Rodica Popescu Bitănescu:„Este secretul meu'

Citește și: Ce planuri au Cosmin Natanticu și Eliza, după Asia Express:„Noi ne dorim un copil'

Citește și: Ce dietă ține Ioana Ginghină:„Pare drastică, dar este ușor de urmat'

Rodica Popescu Bitănescu a împlinit 83 de ani

Fanii s-au arătat surprinși și de faptul că Rodica Popescu Bitănescu nu obișnuia să facă asta nici în tinerețe. Pentru aceeași emisiune, vedeta a declarat că nici nu-i plăcea să facă petreceri, dar nici să meargă la ele. Astfel, nici anul acesta, pe 5 August, nu a organizat nimic.

„Nu-mi sărbătoresc ziua de naștere. Acum, pe 5 august, nu fac nimic. Mie, pur și simplu, nu-mi place să sărbătoresc. Nu am făcut-o niciodată. Nici când eram tânără eu nu dădeam petreceri și nici nu mergeam la ele', a declarat Rodica Popescu Bitănescu în emisiunea „Exclusiv Vip', dfiuzată pe Prima Tv.

Rodica Popescu Bitănescu: „Am plâns toată slujba'

Ba mai mult, faimoasa actriță a trasmis că nici măcar la nunta cu soțul ei, Mircea Bitănescu, nu a vrut să facă o petrecere grandioasă. Rodica Popescu Bitănescu a mai susținut că și-a dorit doar o cununie religioasă, punând mai mare preț pe asta. Tot ea a spus că evenimentul a emoționat-o atât de mult, încât a plâns toată slujba.

„Nici la nuntă eu nu am vrut să facem show. Mircea și cu mine nu am vrut sa facem un spectacol din nunta noastră. Eu vroiam o cununie religioasă, să fiu doar eu cu el. La noi la nuntă, a fost fratele meu, al lui și o mătușă. Am plâns toată slujba. Mircea a fost un sfânt că m-a așteptat', a continuat marea artistă.

Cum și-a cunoscut artista soțul

Rodica Popescu Bitănescu și soțul ei, Mircea Bitănescu, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de 46 de ani. Actrița și partenerul său s-au cunoscut întâmplător, când ea susținea examenul pentru permisul de conducere. Soarta a făcut ca el să facă parte din comisia de exameniare. Conform spuselor ei, artista s-a îndrăgostit de el la prima vedere.

„Eu am dat examen de conducere cu el. Nu ştiu cum de am picat la comisia lui, la Bitănescu Mircea, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică. Când am văzut că apare un bărbat blond, cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americanesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăznet, adică m-am îndragostit de el când l-am văzut, o frumuseţe de om', a declarat vedeta în urmă cu ceva timp, conform wowbiz.ro.

Sursa foto: Captura de ecran

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă