Scandal de proporții între Cezara Dafinescu și Alexandru Bogdan. Totul a pornit de la un loc de parcare

Publicat pe

Cezara Dafinescu și Alexandru Bogdan, detectiv la emisiunea „Masked Singer România', au fost recent protagoniștii unui scandal în plină stradă, după ce actrița și-a găsit locul de parcare ocupat de mașina acestuia. Situația a fost la un pas de a scăpa de sub control!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actorii Cezara Dafinescu și Alexandru Bogdan au dat de curând un spectacol inedit, chiar în plină stradă, totul pornind de la un loc de parcare. Totul s-a petrecut chiar în fața casei marii actrițe, aflată în apropierea Facultății de Teatru. În scurt timp, lucrurile au escaladat, în momentul în care actorul, care nu și-a recunoscut colega de breaslă, ar fi trecut la amenințări.

Scandal de proporții între Cezara Dafinescu și Alexandru Bogdan. Totul a pornit de la un loc de parcareScandal de proporții între Cezara Dafinescu și Alexandru Bogdan. Totul a pornit de la un loc de parcare

Cezara Dafinescu și Alexandru Bogdan, scandal în plină stradă

Nu e un secret pentru nimeni că, în București, locurile de parcare reprezintă o problemă și, probabil, duc la mai multe conflicte chiar decât incidentele produse în trafic. De asta s-a convins, recent, și Cezara Dafinescu, actrița traversând momente tensionate, în timpul unui dialog cu Alexandru Bogdan, care îi ocupase locul de parcare…

Citește și: Drama neștiută a actriței Cezara Dafinescu. A luptat cu depresia după decesul soțului: „Voiam să mor!”

Citește și: Cezara Dafinescu arată incredibil la 72 de ani! Dezvăluiri despre bărbații celebri care au curtat-o în tinerețe

Citește și: Cezara Dafinescu, dezvăluiri incredibile despre Zoe, fiica soților Ceaușescu: „De câte ori iubea pe cineva, iubitul dispărea”

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț: „Lucrurile s-au schimbat foarte mult”/ EXCLUSIV

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Ștefan și Zanni, la Survivor: „Totul a început cu apropierea de Elena'

Actrița și-a găsit locul de parcare, din fața porții, ocupat de mașina condusă de prietena lui Alexandru Bogdan. După ce le-a atras atenția celor doi că acela este loc de acces și i s-ar fi răspuns, pe un ton superior, că acest lucru nu e specifict nicăieri, a început altercația.

„Nu cred că Bogan m-a recunoscut, nu eram machiată, mi-a vorbit foarte urât, s-a apropiat de mine, am crezut că vrea să mă bată, mi-a și zis: ‘Îți dau una de-ți mut falca!’ A venit menajera și m-a salvat, și ea l-a recunoscut. E un huligan, n-a respectat o femeie mai în vârstă!”, a declarat Cezara Dafinescu pentru Impact.

Alexandru Bogdan are altă variantă

Pe de altă parte, Alexandru Bogdan vede lucrurile altfel, actorul susținând că și-a lăsat mașina acolo doar o jumătate de oră, iar asta deoarece locul de parcare nu era semnalat. Mai mult, viitorul jurat la Masked Singer România a menționat că, dup ce a ajuns la mașină, ar fi fost interpelat de Cezara Dafinescu pe un ton nepotrivit.

„Am ajuns la mașină și Cezara m-a luat cu ‘Băi, băiete!’, am găsit ștergătoarele ridicate și pește putrezit pe capotă, apoi m-a înjurat de mamă, iar mama mea a murit recent. Mi-am pierdut controlul și m-am repezit și Cezara, dar nu am atins-o.

M-am repezit la ea ca un copil care a fost înjurat de mama pe care a pierdut-o. Putea să-mi vorbească frumos, nu am recunoscut-o pentru că a vorbit foarte urât, o doamnă nu vorbește atât de urât!', a declarat Alexandru Bogdan pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter