Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu: „E prima oară când ne înțelegem”

Publicat pe

Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu au o relație profesională de ani buni, iar solistul a scos la iveală detalii neștiute despre colaborările lor. Amândoi sunt acum detectivi la „Masked Singer România', dar se pare că vor să readucă la viață un proiect comun. Iată despre ce este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu au o relație profesională care dateză de ani buni și solistul a mărturisit că emisiunea „Masked Singer România' le-a oferit prilejul de a depăna amintiri. La capitolul noii provocări de la ProTV, Horia Brenciu a recunoscut că se completează tare bine cu Diva de la Monaco și au același stil de a-i da de gol pe concurenții mascați.

Citește și: Ce frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu! Andreea a împlinit 29 de ani și artistul i-a transmis un mesaj emoționant: „O iubesc foarte tare!”

Citește și: De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare: „Reacția lui…”

Citește și: Drama neștiută a lui Horia Brenciu. Are un frate faimos la nivel internațional, dar cei doi nu țin legătura. Juratul 'Vocea României' a dezvăluit motivele

Citește și: Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre fostul soț, Elan Schwartzenberg: „Mi-ar fi plăcut să nu destram căsătoria cu tatăl copilui'

„Cu Mihaela m-am înțeles cel mai bine în sensul că amândoi suntem de la școala veche de jurnalism. Luăm un indiciu și ne ducem pe drumul ăla până la capăt. Exact ca și când am soluționa un caz de la un film polițist.

E prima dată când mă aflu cot la cot cu ea, umăr la umăr, chiar dacă unul stă în stânga și unul în dreapta mesei. E prima oară când ne înțelegem de la început până la final. N-au fost neînțelegeri înainte, dar e prima oară când colaborăm, ne înțelegem, și cred că în ultimă instanță o să-i spun lui Felix: ', a declarat Horia Brenciu, în legătură cu Mihaela Rădulescu, pentru Click!

Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu: „E prima oară când ne înțelegem'Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu: „E prima oară când ne înțelegem'

Horia Brenciu, pregătit să lanseze o piesă cu Mihaela Rădulescu

Mai mult decât atât, pe lângă emisiunea care îi leagă în momentul de față, Horia Brenciu are numeroase amintiri cu Mihaela Rădulescu. Una dintre acestea are legătură cu profesia lui de bază, cea de solist și recunoaște că i-ar plăcea să cânte, din nou, cu Mihaela Rădulescu.

„Să știi că asta am discutat. Am depănat multe amintiri pe parcursul acestor ediții de „Masked Singer” sezonul 2. S-au întâmplat multe aduceri aminte. Amintiri pe care și eu, și Mihaela le avem, având în vedere că avem mulți ani de viață publică în România.

Odată a venit Mihaela și mi-a spus că am cântat cu ea, a fost motivată să cânt cu ea. Mi-a dat toate explicațiile și video de pe Youtube. Aș mai cânta cu ea și poate Pro TV-ul va aranja să cântăm împreună de Crăciun sau de Revelion', a mai precizat Horia Brenciu.

Horia Brenciu, despre măști, în viața de zi cu zi: „Trebuie să avem răbdarea de a suporta o mască'

Chiar dacă în momentul de față Horia Brenciu trebuie să identifice persoanele care se află sub o mască, acest lucru se întâmplă și în viața reală. Nu de puține ori suntem înconjurați de persoane care aleg să se prezinte în societate altfel decât sunt în intimitatea casei lor, iar Horia Brenciu a găsit și câteva motive pentru care acest lucru s-ar putea întâmpla.

„ Sigur, dar viața m-a învățat, atunci când detectez o mască, să fiu conciliant. Și cel care are mască suferă o perioadă de tranziție a maturității lui, astfel că trebuie să înțeleagă și să nu poarte cu mine o mască, să fie el însuși. Iar eu am disponibilitatea de a-l aștepta. Mi s-a întâmplat de câteva ori, iar eu am avut răbdare și m-am felicitat.

Trebuie să avem răbdarea de a suporta pentru un timp, nu la nesfârșit, o mască a celui din fața noastră. Pe care respectivul și-o poate pune din emoție, din neștiință, din inocență, habar n-am', a continuat Horia Brenciu, pentru sursa citată anterior.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter