Ce frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu! Andreea a împlinit 29 de ani și artistul i-a transmis un mesaj emoționant: "O iubesc foarte tare!"

Publicat pe

Fiica cea mare a lui Horia Brenciu a împlinit 29 de ani! Andreea este fata dintr-o relație anterioară a soției artistului, producătoarea TV Alice Dumitrescu, și pe care Brenciu o iubește ca pe propriul său copil.

Ce frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu! Andreea a împlinit 29 de ani și artistul i-a transmis un mesaj emoționant: "O iubesc foarte tare!"Ce frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu! Andreea a împlinit 29 de ani și artistul i-a transmis un mesaj emoționant: "O iubesc foarte tare!"

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Pe fata asta o iubesc foarte tare! E fii-mea cea mare, Andreea! Azi e ziua ei și merita toate îmbratișarile din lume! La mulți ani, iubirea mea!', a postat Horia Brenciu duminică, în ziua în care Andreea a împlinit 29 de ani.

În mesajul de anul trecut, Horia îi avertiza pe potențialii „tineri domni” cuceriți de frumusețea tinerei să „se limiteze la numărul de like-uri”.

Horia Brenciu are un singur copil biologic cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu, pe Mina, însă, împreună sunt fericiții părinți a patru copii. Astfel, Alice mai are două fete dintr-o căsnicie anterioară, Maria și Andreea, pe care Horia le-a crescut ca pe proprii săi copii și împreună l-au adoptat și pe micuțul Toma.

Artistul declara, în urmă cu ceva timp că și l-a dorit pe Toma pentru a sparge gașca fetelor și pentru a avea „un partener de table, excursii, snooker, poker, bowling și vin roșu„.

Adopția a fost posibilă la capătul unui proces lung și obositor: Aș zice că am fost ajutați de Dumnezeu. Toată procedura a durat aproape trei ani. Toma a fost cu noi în tot acest timp și în rest nimic nu a contat. De fapt, ideea e că poți trece prin orice, dacă la capătul drumului te așteaptă o minune', povestea artistul.

Cum a fost momentul când le-a cunoscut pe fete

La începutul anului, Horia Brenciu a povestit detalii despre procesul de adopție al lui Toma, dar și despre momentul în care le-a cunoscut pe fetele lui Alice.

Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui…

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare', a declarat Horia Brenciu în cadrul emisiunii Profesioniștii', difuzată TVR1.

În timpul mărturisirilor făcute, artistul a subliniat importanța actului în sine: de a înfia un copil și a spus:Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate'.

Citește și:

Horia Brenciu, interviu EXCLUSIV: „Eşecurile sunt învăţămintele mele”

Drama neştiută a lui Horia Brenciu. Artistul şi-a pierdut mama când avea 11 ani: „Amintirile te învăluie și te doboară!'

Cum arată acum micuţul Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu în secret

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter