La scurt timp după accident, Margherita continuă să sfideze pe toată lumea! Cum s-a filmat fata Clejanilor pe contul de socializare

Publicat pe

După ce, la finele săptămânii trecute, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident de mașină, în urma căruia s-a despistat că era sub influența drogurilor, iată că fiica artiștilor de la Clejani continuă să-i sfideze pe cei din jur. Iată cum s-a filmat pe Instagram!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La finele săptămânii trecute, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident și, în urma testului antidrog, s-a stabilit că a consumat substanțe interzise, dar, la trei zile de la incident, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani nu pare să aibă niciun fel de remușcări și nici regrete…

View this post on Instagram

Rich girl

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

În pofida faptului că, în acest moment, este cercetată de poliție, Margherita pare că vrea cu tot dinadinsul să-i sfideze pe cei din jur, tânăra postând ieri pe contul personal de socializare niște filmări care au stârnit indignarea tuturor.

Citește și: După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! „E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!”

Bruneta a postat un nou clip cu ea, în care stă pe scaunul de lângă șofer, într-un autoturism… atât de relaxată, încât a scos picioarele pe geam! Mai mult, într-o altă filmare, tot în mașină, Margherita dansează lasciv, în timp ce în mână ține un pistol, dovadă că nu se sinchisește de faptul că are un dosar penal! Cât despre comentariile „Fata bogată” și „Dragoste pentru mafia”, prin care și-a subtitrat filmările, și acestea sunt cât se poate de neinspirate…

https://www.instagram.com/p/CApv7P_jdTO/

Ioniță de la Clejani, convins că Margherita nu s-a drogat

Deși aparatul drug test a dovedit că Margherita consumase substanțe interzise, tatăl ei, Ioniță de la Clejani, este convins că fiica sa nu s-a drogat.

„Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă. Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție. Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo”, a menționat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citește și: Victor Slav, primele declarații despre noua lui iubită! A prezentat-o deja familiei: „Avem planuri mari împreună”

„Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan?', a mai menționat artistul.

Viorica de la Clejani își apără și ea fiica

După producerea accidentului, Viorica de la Clejani a luat și ea atitudine, sărind în apărarea fiicei sale, deși s-a stabilit că Margherita se afla sub influența substanțelor halucinogene, respectiv heroină. După ce, inițial, a avut o ieșire nervoasă la adresa reporterilor care transmiteau informații despre acest caz din fața casei lor și a aruncat cu sticla cu lapte în jurnaliști și i-a stropit cu furtunul cu apă, Viorica de la Clejani și-a cerut scuze scuze și, ulterior, a dat vina pe anturaj pentru situația prin care trece Marga.

„Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Şi voi, ştiţi ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă iubeşte.

Cum să reacţionez?! Numai mamă să nu fii!

După două luni de stat în casă e normal să am o reacţie. Îmi cer scuze față de domnişoara ziaristă, asta este. Este firesc să fii aşa, o mamă trebuie să îşi ierte copilul. Vin dintr-o generaţie unde n-am auzit de aşa ceva şi nu am consumat în viaţa mea. Pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea şi sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea.

Eu nu m-am atins de aşa ceva. De unde să ştiu eu, o femeie de ţară, cum şi ce sunt astea. Eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea, să lăsăm autorităţile să îşi facă treaba şi după aia, orice ar fi, oricât ar greşi un copil, eu ca părinte trebuie să îl îndrept pe drumul cel bun şi să am grijă de el.

Eu nu ştiu nimic, ce s-a întâmplat, voi m-aţi luat prin surprindere, eram nepregătită. Care n-a greşit să dea cu piatra. Toţi o dată-n viaţă greşim. E normal, e firesc, sunt adolescenţi’, a declarat Viorica de la Clejani pentru România TV.

„Indiferent ce ar face un copil nu trebuie să iei toporul să îi dai în cap. Am primit atât de multe mesaje urâte, lumea e rasistă', a mai spus Viorica din Clejani la România TV.

La scurt timp după accident, Margherita continuă să sfideze pe toată lumea! Cum s-a filmat fata Clejanilor pe contul de socializareLa scurt timp după accident, Margherita continuă să sfideze pe toată lumea! Cum s-a filmat fata Clejanilor pe contul de socializare

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter