Larisa Iordache a fost părăsită de iubitul ei, la doar trei luni de la logodnă. Gimnasta este din nou singură, deși avea planuri de nuntă

Publicat pe

Larisa Iordache este din nou singură, deși în urmă cu trei luni se logodise cu iubitul ei, Victor Simion. Gimnasta în vârstă de 23 de ani nu are deloc noroc în dragoste, deși relația ei cu Victor părea să promită multe. Larisa l-a întâlnit pe fostul logodnic la scurt timp după ce se despărțise de fostul iubit, Roland Modoran. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem. Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape. Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo', declara Larisa Iordache pentru libertatea.ro.

Nu are deloc noroc în dragoste

După o relație eșuată în 2019, gimnasta l-a cunoscut pe Victor Simion, iar lucrurile au evoluat extrem de rapid între ei, motiv pentru care bruneta a fost cerută de soție și s-au logodit. 

Lucrurile par să nu fi mers atât de bine între ei, așa că celebra gimnastă a ajuns acum, la trei luni după logodnă, să fie singură.

Momentan nu se știu prea multe detalii despre despărțire, însă cei doi s-au șters reciproc de pe conturile de socializare. 

Larisa Iordache are 23 de ani și a este medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva' iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. 

S-a născut la București și provine dintr-o familie de sportivi. Fratele ei practică fotbal de performanță, mama ei a făcut handbal, iar tatăl fotbal. S-a apucat de gimnastică întâmplător după ce a fost remarcată în parc de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul „Mica Gimnastă”.

Larisa Iordache a fost părăsită de iubitul ei, la doar trei luni de la logodnă. Gimnasta este din nou singură, deși avea planuri de nuntăLarisa Iordache a fost părăsită de iubitul ei, la doar trei luni de la logodnă. Gimnasta este din nou singură, deși avea planuri de nuntă

„E unică în gimnastică”, o caracterizează Mariana Bitang pe Larisa, despre care mai spune că: Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar. Tot ce-mi doresc este ca ea să fie un nou reper în gimnastica mondială, precum celelalte campioane ale noastre. Să fie Larisa Iordache!'. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter