Andrea Bocelli a fost infectat cu COVID-19: "O tragedie!". Decizia pe care a luat-o tenorul italian după ce a câștigat lupta cu noul coronavirus

Publicat pe

Tenorul italian Andrea Bocelli, 61 de ani, a dezvăluit că, pe 10 martie, a fost diagnosticat, împreună cu toată familia lui, cu infecția COVID-19, informează Corriere della Sera. Vindecat, Bocelli a luat o decizie mai mult decât onorabilă!

Andrea Bocelli a fost infectat cu COVID-19: "O tragedie!". Decizia pe care a luat-o tenorul italian după ce a câștigat lupta cu noul coronavirusAndrea Bocelli a fost infectat cu COVID-19: "O tragedie!". Decizia pe care a luat-o tenorul italian după ce a câștigat lupta cu noul coronavirus

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Experiența mea cu coronavirus? O tragedie', a spus, ironic, Andrea Bocelli, care a adăugat: „În familie, am fost cu toții infectați. Am avut febră, deși mică, am strănutat și am tușit'.

Din fericire, tenorul și familia lui au câștigat lupta cu COVID-19, iar acum donează plasmă pentru vindecarea pacienților care încă luptă cu noul coronavirus.

Astfel, Andrea Bocelli a fost suprins, marți dimineață, la centrul de colectare a sângelui din cadrul Spitalului Cisanello din Pisa unde a mers pentru a dona plasmă. Tenorul a fost însoțit de soția sa, Veronica, și de doi dintre copiii lor, care au donat și ei plasmă.

Pe 12 aprilie, cu ocazia Paștelui Catolic, Andrea Bocelli a ținut un scurt concert în fața Catedralei din Milano, într-o piață complet goală. Evenimentul a fost intitulat „Muzică pentru Speranță' și s-a bucurat de un succes uriaș pe YouTube, acolo unde a fost urmărit de peste 2,8 milioane de spectatori.Citește și:

Lumea e mai săracă fără ei: vedetele care au murit din cauza noului coronavirus. Printe celebrități se află și doi români…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter