După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! "E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!"

Publicat pe

După ce Margherita de la Clejani a făcut accidentul de mașină, mama ei, Viorica, a mărturisit în fața jurnalistilor că a cerut ajutor specializat pentru a gestiona relația mamă-fiică, aflată în impas în aceste momente!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La finele săptămânii trecute, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident și, în urma testului antidrog, s-a stabilit că a consumat substanțe interzise, fiica artiștilor de la Clejani a avut o discuție cu mama ei la scurt timp după incident. Iată ce a povestit Viorica de la Clejani!

Mi-a zis să fiu tare și puternică, că există un Dumnezeu și că ei îi pare rău pentru suferința noastră, dar ea crede totuși că lucrurile merg înainte și că omul din greșeală învață. Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri… că am bătut-o! Nici vorbă', notează România TV.

Citește și: Mircea Radu, primele declarații despre mama copiilor lui: „Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”

„Nici nu știu prea multe despre băiatul ăsta”

Artista a vorbit, de asemenea, despre iubitul fiicei sale, care se afla împreună cu Margherita în momentul accidentului.

Uite că mai pot să îi îndrum, le mai dau un sfat. E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna! Copiii ăștia fac lucruri pe ascuns, părinții nu știu. Nu îmi place. Uite și băiatul ăsta care s-a apropiat de Marga, a venit la mine în curte, i-am pus să mănânce, că așa sunt, l-am văzut slab. Băi, da tu când mănânci, mă? Foarte slăbuț, mi-a spus că fac mâncare bună.

Citește și: Drama neștiută a Andreei Marin. Vedeta a suferit două sarcini extrauterine înainte de a o avea pe Violeta

Aparențele, câteodată, înșală și nu pot să condamn un om, că e ușor să îți dai cu părerea. Nu m-am așteptat. Nici nu știu prea multe despre băiatul ăsta. Omul a spus că a făcut școala de designeri și că a făcut nu știu câte facultăți, un băiat foarte deștept, mi-a spus că vine dintr-o familie foarte educată și frumoasă, dar nu știu ce s-a întâmplat. A spus că nu a reușit în viață, că nu i s-a dat un loc de muncă!', a mai relatat artista.

După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! "E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!"După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! "E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!"

„Fulgy mi-a interzis să vorbesc depre el”

În ceea ce îl privește pe Fulgy, mezinul familiei, Viorica a negat că acesta s-ar afla la o clinică de dezintoxicare în urma unei decizii judecătorești și a menționat că dorește să nu se vorbească despre el.

Fulgy este foarte bine, mi-a interzis să mai vorbesc despre el. Nu îi place mass-media și îi respect decizia pentru moment', a menționat Viorica de la Clejani, conform sursei citate.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă