Cum arată acum micuţul Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu în secret

Publicat pe

La sfâşitul anului trecut, Horia Brenciu l-a prezentat pentru prima dată pe Toma, băieţelul de 2 ani şi jumătate pe care îl adoptase împreună cu soţia lui Alice încă din 2014.

Puştiul a crescut şi s-a integrat perfect în marea familie a artistului unde mai există 3 fete, Andreea şi Maria, fiicele lui Alice, şi Mina, fiica pe care Horia şi Alice o au împreună.

Aflat la mare împreună cu familia lui, Horia Brenciu a publicat mai multe fotografii cu cei mici, însă una în care apare Toma le-a topit inimile fanilor. „Când o sa vedeți un tip bine, după care leșina fetele, nu sunt eu. E fii-miu!', a scris artistul în dreptul fotografiei în care băieţelul stă pe un şezlong având o atitudine de mare cuceritor.

Vezi si:

Ramona Badescu s-a despartit de avocatul Narcis Godeanu

Fotografia a atras numeroase comentarii, toată lumea exprimându-şi admiraţia pentru familia aceasta frumoasă şi pentru hotărârea lor de a adopta un copil.

În momentul în care Horia Brenciu dezvăluia că Toma a intrat în familia lor, artistul spunea că se simte cu adevărat un om bogat pentru că are asemenea comori:

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele'.

 

Cum arată acum micuţul Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu în secretCum arată acum micuţul Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu în secret
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter