Ramona Bădescu s-a despărțit de avocatul Narcis Godeanu

Publicat pe

În urmă cu câteva luni, Ramona Bădescu părea să fie foarte fericită alături de noul ei iubit, avocatul Narcis Godeanu, ceea ce a determinat-o să revină în România pentru a-i fi atât lui alături, cât și părinților. Se pare însă că iubirea s-a consumat rapid, iar Ramona a anunțat că în acest moment este o femeie singură.

Ramona Bădescu și Narcis Godeanu s-ar fi despărțit de curând, frumoasa românca fiind dedicată acum proiectelor profesionale.

„Sunt singură acum! Mă dedic în totalitate proiectelor mele profesionale și familiei! Pentru mine iubirea, în acest moment, este un capitol închis', a declarat Ramona la emisiunea „Gaska mare' de la Antena 1.

Citește și: Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima dată despre relația cu regizorul Darren Aronofsky: „Avem energie!'

Vedeta a fost destul de discretă în ceea ce privește viața personală tot timpul, însă relația de iubire cu primul român din viața ei părea că se va termina cu o căsătorie, mai ales după ce presa tabloidă vorbea despre o eventuală nuntă. Cei doi formau un cuplu din luna octombrie a anului trecut, iar pe 29 noiembrie, de ziua ei de naștere, se afișa penmtru prima dată la brațul avocatului.

„Lucrurile încep şi se termină! Întotdeauna am fost o persoană discretă în privinţa vieţii personale. Eu nu vreau să vând subiecte despre viaţă mea personală! Nu am făcut-o niciodată. Îmi place discreţia! Este o relaţie care a început în octombrie, anul trecut, şi s-a sfârşit de ceva timp! Un lucru trebuie însă lămurit. Numai ziarele au scris despre nuntă. Eu şi cu familia mea nu am discutat niciodată despre acest subiect! Aşa că nu a fost vorba de nuntă, nimeni nu a părăsit pe nimeni, pur şi simplu am discutat între noi, ca două persoane mature, şi ne-am dat seama că lucrurile nu mai sunt ca la început. Acest capitol este închis şi nu vor mai exista alte declaraţii de ale mele cu privire la acest subiect! Mă concentrez pe proiectele profesionale importante!', a mai declarat Ramona.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter