Sharon Stone a postat pe Twitter, în premieră, audiția ei pentru “Basic Instinct”. Actrița este tulburător de sexy!

Publicat pe

La 25 de ani de la apariția controversatului film Basic Instinct', actrița Sharon Stone (59) a postat pe Twitter, în premieră, audiția ei pentru film, care i-a adus unul dintre personajele ce aveau să devină iconice.

 

Citește și: Cătălin Botezatu a înotat printre corali cu țestoase și pești colorați

Când Spui Sharon Stone, te gândești, invariabil, la Basic Instinct' și la controversatul personaj Catherine Tramell, pe care actrița l-a interpretat memorabil, alături de Michael Douglas, co-starul acestei pelicule. Filmul, care este, de fapt, un thriller, a surprins prin pronunțatul său caracter erotic, dar și prin scenele horror, ce le amintesc pasionaților genului de celebrele filme ale lui Alfred Hitchock. Astfel, Paul Verhoeven, regizorul filmului, a găsit rețeta perfectă și, într-adevăr, succesul filmului a depășit chiar și cele mai optimiste așteptări, având niște încasări incredibile și, în egală măsură, contribuind la creșterea popularității lui Sharon Stone și la transformarea ei într-un idol al sexului.

 

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt au amânat divorțul: „Toată lumea crede că se vor împăca!”

Într-adevăr, una dintre cele mai celebre scene din istoria cinematografiei a devenit cea în care Sharon Stone, chemată la un interogatoriu, își schimbă poziția pe scaun, încrucișând picioarele și lăsând să se vadă că nu purta lenjerie intimă… Acum, la 25 de ani de la premiera celebrului film, Sharon, care la 59 de ani încă și-a păstrat aerul fresh și arată extrem de bine, s-a decis să împărtășească momentul audiției pentru acest film cu fanii săi și a postat filmarea pe Twitter. Deși nu este vorba despre vreo secvență interzisă minorilor, Sharon este tulburător de sexy – vocea, atitudinea, frumusețea ei specială și, nu în ultimul rând, limbajul corpului ne fac să înțelegem de ce a fost aleasă pentru rol. Actrița șicanează, flirtează și fascinează în același timp, dându-i replica în audiții regizorului Paul Verhoeven.

 


În ciuda faptului că filmul a fost un controversat mix de violență și sex – sau poate tocmai de aceea –, Basic Instinct' a avut un succes imens la public, devenind filmul anului, iar Sharon Stone a făcut rolul vieții ei. De altfel, aceasta a povestit că scenariul fusese respins deja de alte actrițe, tocmai din cauza scenelor violente și extrem de explicite… Nu a fost ușor să-l obțin. Au oferit rolul ăsta altor 12 sau 13 actrițe, care l-au refuzat. Deci nu a fost ca și cum am ajuns acolo și toți au zis: ‹‹Yay, a venit!›› A fost cam ‹‹Mmm…››. Dar am știut, din momentul în care am intrat în platou, că va fi de ajuns.' Și a fost! Vă invităm să vă convingeți urmărind filmulețul postat de vedetă.

 

Oana Pantazi

Foto: Northfoto

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter