Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima dată despre relația cu regizorul Darren Aronofsky: „Avem energie!”

Publicat pe

După ce Chris Pratt și Anna Faris au anunțat că divorțează după 8 ani de mariaj, Jennifer Lawrence a fost găsită ca fiind vinovată de despărțirea celor doi. Motivul? Jennifer și Chris ar fi avut o aventură în timpul filmărilor pentru „Passengers', iar aceste zvonuri au afectat-o foarte mult pe Faris. Însă actrița din „Hunger Games' se iubește de un an cu Darren Aronofsky, iar acum aceasta a vorbit deschis despre relația lor.

Într-un interviu pentru Vogue, actrița în vârstă de 26 de ani a oferit detalii despre relația sa cu regizorul Darren Aronofsky spunând că a fost trasă imediat spre el.

„Avem energie', a spus Lawrence despre întâlnirea cu Darren pe platourile de filmare. „Aveam energie pentru el. Nu știu cum s-a simțit el în ceea ce mă privește pe mine'.

Actrița îl laudă pe iubitul ei în vârstă de 48 de ani și spune despre el că este „strălucitor', iar faptul că sunt împreună atât pe ecran, cât și în afara lui a fost un beneficiu pentru relația lor.

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt au amânat divorțul: „Toată lumea crede că se vor împăca'

„Am avut și alte relații înainte în care eram doar confuză. Și niciodată nu am fost confuză cu el', a mai adăugat Lawrence.

Jennifer Lawrence pe coperta revistei Vogue

Cei doi au început să se întâlnească din septembrie la scurt timp după terminarea filmărilor pentru „mother!', iar în ciuda diferenței de vârstă de 22 de ani, relația lor continuă să fie pe drumul cel bun.

„În mod normal nu îmi plac oamenii de la Harvard pentru că ei nu pot sta 2 minute fără să menționeze că au fost la Harvard. El nu este așa', a mai glumit Jennifer.

În timpul interviului, Lawrence a mai vorbit despre următorul și misteriosul ei thriller și chiar dacă nu a putut dezvălui detalii mai multe despre asta, a sugerat cât de intens va fi filmul.

„A trebuit să merg într-un loc întunecat în care nu am mai fost vreodată în viața mea. Nu știam dacă voi ieși de acolo în regulă', a dezvăluit actrița.

Alexandra Popescu

Foto: Vogue, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter