Cătălin Botezatu a înotat printre corali cu țestoase și pești colorați

Publicat pe

Cătălin Botezatu a petrecut una din cele mai speciale vacanțe din viața lui. Designerul a fost în insula Olhuveli din atolul Laamu, unul din cei mai sudici atoli din Maldive, puțin deasupra ecuatorului.

 

După un zbor de 10 ore, cu o scurtă escală în Dubai, și un zbor intern din capitala Male până în cel mai apropiat aeroport de Laamu, Cătălin Botezatu a luat barcă de viteză cu care a ajuns în paradisul ecologic din mijlocul oceanului Indian. Insula Laamu, unde acesta și-a petrecut vacanța are doar 750 de metri lungime și 250 de metri lățime și include vile luxoase situate pe plajă sau deasupra apei, într-una din acestea din urmă cazându-se și designerul.

Experiența designerului în Maldive a fost una de neuitat și în ceea ce privește activitățile zilnice .

„Eu sunt pasionat de snorkelling, astfel că am înotat în apa lagunei deasupra coralilor printre țestoase, Manta Ray și mii de pești colorați. În zona cu apă liniștită am practicat și SUP, sportul pe care l-am învățat anul trecut.”, a declarat designerul.

Citește și:

Angelina Jolie și Brad Pitt au amânat divorțul: „Toată lumea crede că se vor împăca” 

Vedetele răspund provocării VIVA! Iată ce spun despre alăptatul în public Carmen Brumă, Claudia Pavel sau Codin Maticiuc

În plus, Cătălin Botezatu a avut parte și de două experiențe unice: „Într-o seară am luat cina pe o insulă de nisip, de doar 100 de metri, ce iese la suprafață, pentru câteva ore, doar atunci când este reflux și nivelul apei este redus. „, a mai spus acesta.  Apoi, a doua zi, a ajuns pe o insulă nelocuită, 100% virgină, unde a făcut plajă și snorkelling deasupra unuia din cele mai spectaculoase recifuri de corali.

„A fost o experiență incredibilă care mi-a consolidat și mai mult dorința de a mă implica în protejarea mediului înconjurător. Din păcate, insulele Maldive vor dispărea peste 35 de ani sub ape dacă nu se iau măsuri drastice în diminuarea procesului de încetinire a încălzirii globale. Sunt șanse mici să se mai schimbe ceva, astfel că mă simt norocos să fi vizitat acest veritabil paradis exotic”, spune Cătălin Botezatu.

Citește și:

Cătălin Botezatu – mai sexy la 50 de ani sau în tinerețe?

Cătălin Botezatu a mărturisit pe ce ar da toată averea sa dacă ar fi nevoie, dar și cine a fost prima femeie din viața lui

 

Cătălin Botezatu a înotat printre corali cu țestoase și pești colorațiCătălin Botezatu a înotat printre corali cu țestoase și pești colorați

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter