Angelina Jolie și Brad Pitt au amânat divorțul: „Toată lumea crede că se vor împăca”

Publicat pe

Brad Pitt și Angelina Jolie au amânat divorțul la aproape un an de când au anunțat că se despart. Potrivit US Weekly, prieteni apropiați ai cuplului au susținut că cei doi nu au mai înaintat procedurile de finalizare al divorțului.

În septembrie 2016, Angelina și Brad șocau pe toată lumea când au anunțat că divorțează, actrița acuzându-l pe soțul ei de violență și de dependența de alcool la acea vreme. De atunci, atât Brad, cât și Angelina au vorbit despre ei în interviuri separate pentru reviste celebre și au mărturisit cât de dureroasă a fost despărțirea. Acum, se pare că divorțul se amână.

„Divorțul este oprit. Ei nu au mai făcut nimic pentru a avansa procedurile de câteva luni și nimeni nu crede că se va mai întâmpla asta vreodată', a spus un apropiat pentru publicație.

Citește și: Elena Gheorghe – prima imagine completă cu fetița sa la nici o lună de când a născut

Se pare că această decizie vine în urma interviului lui Brad pentru revista GQ din luna mai în care a discutat deschis despre problema sa cu alcoolul și prin care și-a asumat vina relației.

Un prieten al actriței a mai spus că ea ia în considerare o împăcare cu Brad „dacă arată că este dispus să își ia angajamentul unei familii' și, potrivit aceleiași surse, Brad „trebuie să încerce să o recucerească'.

„Toată lumea crede că se vor împăca. Nu ar fi nicio surpriză dacă vor anunța că încearcă să își reconstruiască căsnicia', a mai mărturisit sursa.

Brad Pitt și Angelia Jolie au fost împreună 12 ani și sunt părinții a 6 copii: Maddox (15), Pax (13), Shiloh (11), Zahara (12) și gemenii Vivienne și Knox (9).

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter