George Burcea a spus când o va cere de soție pe Viviana Sposub: „În momentul în care...”

Publicat pe

Când o va cere de soție George Burcea pe Viviana Sposub. Sunt împreună de un an, se susțin necondiționat și au planuri mari împreună! George și Viviana formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Aceștia sunt foarte îndrăgostiți și visează la un viitor în doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Aceștia nu pun preț pe trecut și își doresc să evolueze cât mai mult împreună. De curând, George a oferit un interviu în care a povestit despre relația sa și a dezvăluit când o va cere de soție pe frumoasa lui iubită.

George Burcea a spus când o va cere de soție pe Viviana Sposub: „În momentul în care...'George Burcea a spus când o va cere de soție pe Viviana Sposub: „În momentul în care...'

De mai bine de un an, actorul se simte în al noulea cer. Acesta a subliniat faptul că și-a dorit întotdeauna o asemenea relație și are doar cuvinte de laudă la adresa viitoarei sale soții.

Citește și: Ce simte George Burcea pentru Viviana Sposub după un an de relație:„Ea este…'

Citește și: De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!Iubita lui George trece printr-o dramă

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!O ceruse de soție în primăvară

Citește și: Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria:„E o femeie cu…'

Când o va cere de soție George Burcea pe Viviana Sposub

George Burcea a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Viviana. Acesta a dezvăluit momentul în care o va cere se soție. Se pare că singurul impediment este aflarea măsurii inelului. Actorul a declarat că momentul cel mare va avea loc atunci când va reuși să își dea seama ce număr poartă iubita lui la inel, fără ca aceasta să bănuiască.

„Viviana m-a susținut foarte mult, nu numai în acest proiect, în tot ceea ce am făcut în acest an încoace de când suntem împreună. Nu suntem 10, 20, 90 % unul lângă celălalt, ci suntem 101 % atât acasă, cât și în proiecte unul celuilalt, e bine, e frumos, asta mi-am dorit, asta și-a dorit, mi-am dorit să avem parte de o relație cu oameni care se susțin și se înțeleg (…) O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inel.', a spus George la Antena Stars.

„Îl iubesc și mă iubește'

Se pare că cei doi nu țin cont de nimic atunci când vine vorba despre relația lor. Amândoi și-au dorit foarte mult o astfel de relație și parcă nu le vine să creadă că totul este atât de real. George Burcea a povestit cum se simte un bărbat iubit și împlinit.

„Am un om foarte bun și drag lângă mine pe care îl iubesc și care mă iubește, sunt sănătos și am multe planuri pe viitor. Eu consider că George Burcea este mult mai fericit pentru că face exact ceea ce a visat și a iubit de foarte mult timp și sincer nu contează cum eram acum 4,5, 9, 10, 15 ani, contează că indiferent de timp și greutăți n-am renunțat', a spus George Burcea la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter