Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria: „E o femeie cu...”

Publicat pe

Marinescu de la Puterea dragostei a dezvăluit motivul despărțirii de Maria Lungu. Așadar, la câteva săptămâni după încheierea sezonului 3, pe care de altfel l-a și câștigat, fostul concurent rupe tăcerea. Iată cum a descris-o pe fosta lui iubită, dar și ce a condus la separarea lor! Confesiunea surprinzătoare a tânărului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Marinescu de la Puterea dragostei a făcut noi declarații despre despărțirea de Maria Lungu. Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiune, chiar dacă au avut parte și de momente tensionate. Fanii sperau să-i vadă în fața altarului, la nuntă, însă povestea lor de iubire a luat sfârșit. Fostul concurent a dezvăluit motivul ce a stat la baza separării, decizie ce i-a șocat pe admiratori.

Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria: „E o femeie cu...'Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria: „E o femeie cu...'

Cristian Marinescu de la Puterea dragostei a explicat de ce el și Maria Lungu au ajuns la despărțire. Invitat în platoul WOWbiz, câștigătorul sezonului 3 a susținut că au fost mai multe lucruri adunate în timp ce au dus la separarea lor.

Citește și: Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit:”Nu am fost crezut de nimeni”

Citește și: De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei:„Nu mă ascund cu absolut nimic'

Citește și: Cine va moșteni averea colosală a lui Dan Petrescu, după ce au murit și soția cu fiul lui

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la 10 ani de la nuntă:„Am avut divergențe'

Cristian Marinescu de la Puterea dragostei, motivul despărțirii de Maria Lungu

Fostul concurent de la Puterea dragostei a susținut că unul dintre motivele despărțirii ar fi fost că Maria Lungu ar avea un comportament posesiv. Cu toate astea, Cristian Marinescu a spus despre fosta lui iubită că e o „femeie cu capul pe umeri'.

„Cred că a fost ceva la comun și un lucru care efectiv așa s-a așezat. Am simțit, pentru că am avut temerile mele. Mi-aș fi dorit să nu aibă toate chestiile astea în comportamentul ei. E o femeie cu capul pe umeri și știe ce vrea de la viață.

Da, pot spune că unul dintre motive a fost comportamentul posesiv. Au fost mai multe palme adunate pentru a renunța unul la celălalt', spus Cristian Marinescu în emisiunea WOW Zodiac, conform wowbiz.ro.

Cristian Marinescu a explicat că pentru el contează foarte mult ca, în general, persoana iubită să aibă un caracter asemănător cu al lui. Astfel, a dat de înțeles că el și Maria Lungu de la Puterea dragostei nu ar fi fost atât de compatibili în această privință.

„Consider că trebuie să se apropie de personalitatea si de caracterul meu. Dacă mie îmi place să fac ceva și ei trebuie să îi placă acel lucru. Dacă eu am mai multe roluri, pentru a nu interveni plictiseala, și ea trebuie să aibă mai multe roluri', a adăugat el.

Cristian Marinescu de la Puterea dragostei: „O să mai încerc să am o relație cu ea'

În urmă cu câteva săptămâni, atunci când s-a aflat de despărțirea din Cristian Marinescu și Maria Lungu de la Puterea dragostei, tânărul spunea că nu îi este ușor să vorbească despre asta. Și-a luat fanii prin surprindere, susținând că va mai încerca să aibă o relație cu ea, însă nu știe sigur dacă vor relua legătura.

„Să nu vă gândiți o secundă că îmi este ușor să vorbesc despre treaba asta. Îmi este extrem de greu, pentru că este o femeie care a făcut parte din viața mea. Nu știu dacă o să reluăm legătura, o să mai încerc să am o relație cu ea.

Momentan, lucrurile sunt în balanță. Sunt aceleași simple discuții pe care le-am avut de fiecare dată. Suntem două personalități foarte puternice, două pietre foarte tari. Asta este situația și nu putem să ne ascundem de ea', spunea Cristian Marinescu de la Puterea dragostei la acea vreme, conform aceleiași surse.

Foștii concurenți de la Puterea dragostei au simțit să se despartă de mai multe ori

Tot atunci, Cristian Marinescu de la Puterea dragostei a dezvăluit că el și fosta iubită ar fi simțit de mai multe ori să se despartă. Nu ar fi luat decizia până acum, pentru că de fiecare dată și-ar fi dat seama că nu pot trăi unul fără altul.

„Noi practic am mai simțit de mai multe ori să punem stop, dar în același timp nici nu puteam să trăim unul fără celălalt. Ne-am dat seama că simțim ceva atunci când stăteam față în față. Eram îndrăgostiți unul de altul', mai adăugat fostul concurent.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter