Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Nu am fost crezut de nimeni"

Publicat pe

Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit… din nou. Nu mult trecuse de când cei doi concurenți din show-ul matrimonial de la Kanal D se împăcaseră. Vestea că Maria și Marinescu că povestea lor de iubire a avuns la final vine la câteva zile după ce a avut loc Marea Finală de la Puterea Dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Cei doi au avut o relație presărată cu certuri și împăcări, însă aceștia au decis, încă o dată, să meargă pe drumuri separate. Anunțul despărțirii celor doi vine la câteva zile după ce a avut loc Marea Finală de la Puterea Dragostei. Cristian Marinescu a fost desemnat câștigătorul sezonului 3 al emisiunii. Acesta a intrat în finală alături de Maria, însă câștigătoare a fost desemnată Alexandra.

Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Nu am fost crezut de nimeni"Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Nu am fost crezut de nimeni"

Mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei, sezonul 3, au fost sceptici în ceea ce privește relația de iubire dintre Maria și Cristian Marinescu. Alexandra chiar a mărturisit că nu îi vede împreună mai mult de câteva săptămâni după încheierea emisiunii.

Citește și: Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei:”Sunt pregătită să mă căsătoresc”

Citește și: Cine sunt noii concurenți de la Puterea Dragostei.Imagini cu participanții din sezonul 4

Citește și: Ionuț Gojman, de la „Insula Iubirii', a devenit tată.Prima fotografie cu băiețelul

Citește și: Cumnata lui Ivan Patzaichin, dezvăluiri neștiute despre marele canoist, după moartea lui:„El n-a uitat de unde a plecat'

Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Relația celor doi a ajuns la final chiar dacă ei spuneau că au planuri mari de viitor. Cristian Marinescu chiar urma să îi cunoască pe părinții Mariei.

Nu am știut cum să mă expun și să arăt exact ce trăiesc. O bună perioadă din parcursul meu din emisiunea am încercat să fiu ca un zid. Au fost momente când n-am mai putut, am refulat, mi-am exprimat ce am simțit eu pentru Maria. Nu am fost crezut de nimeni, bineînțeles', a explicat Cristian Marinescu, câștigătorul sezonului trei Puterea dragostei, pentru WOWbiz.ro.

Pagina de Instagram Viperele Vesele jurnizează informații despre concurenții de la Puterea Dragostei și aici a apărut o postare potrivit căreia Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Maria se va întoarce la Chișinău, fără Cristina. Vestea despărțirii nu a fost confirmată și negată de cei doi concurenți.

Maria și Marinescu s-au despărțit ieri, iar Maria se întoarce astăzi, 07.09.2021, singură la Chișinău! Biletul de avion este deja achiziționat!', se arată pe pagina de Instagram.

Ce a spus Maria despre relația ei cu Marinescu

Înainte de a forma iar un cuplu și a ajunge din nou la despărțire, Maria Lungu mărturisea, cu ochii în lacrimi, că fostul ei iubit a umilit-o și înjosit-o în repetate rânduri. Pe contul ei de Instagram, concurenta de la Puterea Dragostei a detaliat prin ce clipe grele a trecut în timpul relației cu Marinescu.

Dragii mei, este pentru prima dată când îmi spun of-ul aici fără perdea, am fost umilită, am fost înjosită, am fost trădată, dar am trecut peste tot în numele iubirii. Da! Am făcut și eu greșeli peste care s-a trecut cu vederea, recunosc. Vi s-a prezentat un cuplu la tv care nu corespunde cu realitatea, în spatele căruia se ascundeau jigniri și ambiții, unde am fost târâtă cu nepăsare într-un joc de care nici eu nu eram conștientă. Aici vreau să pun punct umilinței pentru că efectiv nu mai pot să tac', a fost mesajul transmis de Maria.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter