Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la 10 ani de la nuntă: „Am avut divergențe”

Publicat pe

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. În urmă cu 10 ani, cei doi au făcut cununia religioasă, unindu-și destinele în fața Domnului, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși au o relație frumoasă, el a recunoscut că au întâmpinat și situații în care s-au confruntat cu divergențe. Iată cum se înțeleg acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Indiferent de situație, ei își sunt mereu alături și reușesc să gească soluții împreună pentru fiecare problemă. La fel au procedat și când au întâmpinat situații mai puțin plăcute în relație.

Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la 10 ani de la nuntă: „Am avut divergențe'Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la 10 ani de la nuntă: „Am avut divergențe'

Recent, Mădălin Ionescu a „dat din casă'. Prezentatorul a scos la iveală detalii neștiute din căsnicia pe care o are cu Cristina Șișcanu. Deși se înțeleg foarte bine, la fel ca în fiecare relație, au întâmpinat și ei unele divergențe. Din fericire, au știut să treacă peste aceste situații, astfel că nu s-a pus niciodată problema unui divorț.

Citește și: Shift și Connect-R, impresionați de mama Alexandrei Ungureanu la Asia Express:„Ne-ați făcut să fim mai bărbați'

Citește și: Cine este Diana Lupescu, soția lui Mircea Diaconu.Cum a început povestea de iubire dintre ei

Citește și: Romina Power, transformare incredibilă!Cum arată acum fosta soție a lui Al Bano

Citește și: Ileana Stana Ionescu, despre viața la 85 de ani:„Am simţit că nu mă mai ascultă corpul'

Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la 10 ani de la nuntă

Așadar, deși au avut și ei unele neînțelegeri, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu s-au gândit niciodată să se despartă. Astfel, nu s-a pus problema de plecări de acasă, jigniri sau gesturi dureroase de acest fel.

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci', a spus Mădălin Ionescu pe o rețea socială, conform cancan.ro.

Mădălin Ionescu a dezvăluit și „elementele' ce formează o căsnicie perfectă. Pentru el și soția lui, Cristina Șișcanu, sunt foarte importante următoarele aspecte: comunicare, afecțiunea, altruismul, pasiunea și respectul.

„Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei/partenerului, absența jignirilor', a adăugat el.

Cristina Șișcanu a dezvăluit „secretul' căsniciei lor

Și Cristina Șișcanu dezvăluita în trecut „secretul' pentru o căsnicie de lungă durată sau chiar pe viață. Conform spuselor ei, în primul rând, partenerii trebuie să se cupleze după ce au observat o atracție între ei, nu din alte motive, iar în al doilea rând, să aibă aceeași viziune asupra vieții.

„Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere.

Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi', a spus Cristina Șișcanu la InstaStory, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter