Ileana Stana Ionescu, despre viața la 85 de ani: "Am simţit că nu mă mai ascultă corpul"

Publicat pe

Ileana Stana Ionescu a ajuns la veritabila vârstă de 85 de ani, însă problemele de sănătate nu-i dau deloc pace. Actrița s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai bine de doi ani, mărturisind că-și dorește să trăiască în liniște.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ileana Stana Ionescu a ales să renunțe la cei 63 de ani petrecuți pe scenă, iar majoritatea timpului și-l petrece mai mult la pat. Într-un interviu pentru Impact.ro, îndrăgita actriță a mărturisit că nu mai are energia de pe vremuri și că de ceva timp nu-și mai aniversează ziua nașterii. Pe 14 septembrie, ea a împlinit 85 de ani.

Ileana Stana Ionescu, despre viața la 85 de ani: "Am simţit că nu mă mai ascultă corpul"Ileana Stana Ionescu, despre viața la 85 de ani: "Am simţit că nu mă mai ascultă corpul"

Ileana Stana Ionescu, despre viața la 85 de ani!

‘Sunt bine, mulţumesc tuturor pentru gândurile bune pe care continui să le primesc constant. Nu mai am energia de altădată, motiv pentru care am încetat cu pregătirile spectaculoase din anii anteriori. Nu mai am energia de altădată şi nici motivaţiile de atunci.

Ca atare, în ultimii ani nu a mai existat vreo masă festivă în zilele noastre aniversare. Mai degrabă preţuim cuvintele sensibile venite unoeri şi de unde nu te aştepţi şi care sunt ca nişte cadouri total nesperate, dar extrem de bine primite!‘, a declarat Ileana Stana Ionescu pentru impact.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu actrița Ileana Stana Ionescu de când s-a retras de pe scenă: „Bătrâneţea nu oferă cele mai bune arme de apărare”

Citește și: Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Primele imagini și declarații de la evenimentul anului în România

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, s-au despărțit! Gestul lui i-a dat de gol

Citește și: De ce nu vine Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ion Ion Țiriac, singur la petrecere

Ileana Stana Ionescu trăiește împreună cu soţul ei, Andrei Ionescu, 94 de ani, şi el fost actor de meserie. Cei doi au un singur băiat, Andrei Manuel, care locuiește de ani buni în Statele Unite.

‘Am decis să fac un pas înapoi, acum vreo trei ani, atunci când am simţit că nu mă mai ascultă corpul. Nu regret decizia din simplul motiv că fizic nu mai puteam. Ştiam că vine o zi în care actorul, oricare ar fi numele său, iese din scenă o dată pentru totdeauna. Când nu te mai ţin puterile, cea mai bună decizie este mereu aceeaşi, să faci un pas în spate. E mai bine aşa, şi pentru tine, şi pentru cei din public care ţin la tine!’, a mai adăugat ea pentru impact.ro.

Soțul actriței Ileana Stana Ionescu: „Cumpărăturile le luam de la poartă’

Cei doi soți s-au retras de ceva vreme în casa situată într-un cartier izolat din nordul Capitalei și petrec cât mai mult timp în locuință pentru a se proteja de COVID-19. Încearcă să interacționeze cu cât mai puțină lume, iar persoanele care se ocupă de cumpărături le lasă direct la poartă.

‘Aici ne petrecem de ceva ani buni bătrânețea. Iar de când cu povestea asta, cu pandemia, aproape că ne-am izolat. Încercăm să ne protejăm cât mai bine, fiindcă e clar că e nu lucru de şagă cu virusul ăsta. Dacă avem ceva cumpărături de făcut, rugăm pe cineva cunoscut s-o facă în locul nostru. Acesta ne aduce cele dorite şi ni le lasă la poartă.

Nu interacţionăm cu multă lume. Mai degrabă cu foarte puţini. În plus, avem în faţa casei un fel de mică grădiniţă, unde mai petrecem anumite ceasuri, mai ales dacă vremea e una frumoasă, care să ţină cu noi!’, a povestit soțul actriței Ileana Stana Ionescu, pentru Playtech.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter