A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise, după ce s-a infectat cu COVID-19

Publicat pe

A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise, după ce s-a infectat cu COVID-19. Regretatul cântăreț și-a dat ultimare suflare pe patul de spital, după ce, din păcate, starea lui de sănătate s-a agravat. Iubit de întreaga țară, mai ales în partea Banatului, acum, sute de oameni îl plâng pe marele solist. Iată ce mesaj sfâșietor au postat colegii lui de breaslă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise. Starea de sănătate a cântărețului a fost deteriorată profund, după ce s-a infectat cu COVID-19. A fost unul dintre cei mai celebri cântăreți din Banat, iar vestea morții lui fulgerătoare a fost un șoc pentru toți fanii și apropiații săi. Rând pe rând, aceștia și-au exprimat suferința în mediul online, transmițând mesaje de condoleanțe.

A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise, după ce s-a infectat cu COVID-19A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise, după ce s-a infectat cu COVID-19

Astfel, din păcate, este din nou doliu în muzica populară. Cântărețul Petrică Moise s-a stins din viață la 74 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Presa locală informează că interpretul nu era vaccinat anti-COVID-19 și că se afla internat de mai multe zile în spital. Din nefericire, nici medicii nu au mai putut să facă nimic ca să-l salveze.

Citește și: Cum se înțelege Amalia Enache cu tatăl fetiței sale:„Lucrurile s-au schimbat deja'

Citește și: Îl mai ții minte pe Dorin de la Valahia?Cu ce se ocupă fostul coleg al lui Mihai Trăistariu, de când a renunțat la muzică

Citește și: Cât plătesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pentru școala fiicelor.Carolina și Raisa învață la privat

Citește și: Fotografie rară cu mama Nadiei Comăneci. Cum arată la 80 de ani:„Pe bârna de echilibru'

A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise, după ce s-a infectat cu COVID-19

Interpretul de muzică populară Petrică Moise era internat de câteva zile la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş' din Timişoara. Deși apropiații lui sperau la o minune, să se însănătoșească, starea lui de sănătate s-a agravat. Sâmbătă seară, doctorii din unitatea medicală i-au anunțat decesul, veste ce i-a lovit ca un trăsnet pe cei dragi lui.

După ce s-a aflat că Petrică Moise a murit, sute de mesaje au început să curgă în mediul online. Prietenii, dar și colegii de breaslă, au postat mesaje sfâșietoare, îndoliați după ce artistul s-a stins din viață. Ansamblul Profesonist Banatul și-a luat „rămas-bun', spunând că amintirea interpretului va rămâne veșnic neștearsă.

„Ansamblul Profesonist Banatul își ia, cu nesfârșită tristețe, rămas bun pentru eternitate de la Petrică Moise, artist și prieten a cărui amintire va rămâne neștearsă, luminoasă și caldă în inimile colegilor de breaslă și ale tuturor celor ce i-au iubit muzica.

Întreg Banatul folcloric și cultura română însăși sunt profund îndoliate de moartea unuia dintre cei mai mari artiști ai săi, înălțat către Ceruri la vârsta de 74 de ani', a scris Ansamblul Profesionist Banatul pe Facebook.

Cine a fost Petrică Moise

Petrică Moise s-a născut pe data de 19 iunie 1947. A venit pe lume în satul Chisoda, în judeţul Timiş, lângă Timişoara, într-o familie frumoasă, de bănățeni. A iubit foarte mult muzica, astfel că a făcut orice pentru a-și îndeplini cel mai mare vis, acela de a fi cântăreț.

Petrică Moise ajunsese să fie unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de muzică populară din Banat. Era chiar și interpretul imnului neoficial al Banatului. Așadar, el cânta piesa „Iorgovan, frumoasă floare', melodie iubită de mii de oameni.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter