Cum se înțelege Amalia Enache cu tatăl fetiței sale: „Lucrurile s-au schimbat deja”

Publicat pe

Amalia Enache, despre relația cu tatăl fetiței sale. Prezentatoarea știrilor ProTV a fost foarte discretă în ceea ce privește comunicarea pe care o are cu tatăl Almei. Recent, aceasta a dezvăluit cum se înțeleg cei doi, dar și ce regret are fiica sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amalia Enache a fost întotdeauna extrem de discretă cu privire la viața ei personală. Aceasta nu a vorbit de prea multe ori despre tatăl fetiței sale și nici despre relația celor doi. Însă, recent diva a povestit câteva detalii mai puțin cunoscute de fani!

Cum se înțelege Amalia Enache cu tatăl fetiței sale: „Lucrurile s-au schimbat deja'Cum se înțelege Amalia Enache cu tatăl fetiței sale: „Lucrurile s-au schimbat deja'

În cadrul unui interviu, aceasta a dat cărțile pe față și a discutat despre viața sa personală. Se pare că prezentatoarea de la ProTV este implicată într-o relație la distanță și nu dorește să se mute în altă țară pentru tatăl Almei.

Citește și: La datorie, în vreme de pandemie! Amalia Enache încă merge la serviciu ca să prezinte Știrile Pro TV:”Am răni pe mâini de la spălat non-stop și dezinfectat”

Citește și: Amalia Enache, despre frumusețea la 42 de ani:„Nu mă încadrez în standarde!'. Ce trucuri de îngrijire are vedeta

Citește și: Imagine virală cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu.Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Rita Mureșan, fotografie rară cu fostul soț și cele două fiice.De ce s-a reunit toată familia

Amalia Enache, despre relația cu tatăl fetiței sale

Amalia Enache a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că tatăl fetiței sale locuiește în America de Sud și că cei doi au o relație la distanță. În cadrul interviului, aceasta a fost întrebată dacă lucrurile s-au schimbat între ei și a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

„Lucrurile s-au schimbat deja demult', a spus ea.

A continuat să ofere răspunsuri prompte și la obiect. Amalia a fost întrebată dacă își propune să se mute într-o altă țară sau pe un alt continent pentru a fi alături de bărbatul care a lăsat-o însărcinată. Aceasta a răspuns negativ, din nou, fără să se gândească prea mult.

„Nu e cazul, suntem foarte bine', a adăugat ea.

„Toate au mai mult sens'

Amalia Enache se simte mult mai fericită de când a devenit mamă. Aceasta spune că viața ei este completă în acest moment și că are o relație foarte specială cu fiica sa de 5 ani.

„Mi-a umplut un gol. După orice succes al meu eu simţeam că rămâne un gol, totuşi, care acum nu mai e. Am sentimentul că toate au mai mult sens. Că am la ce să mă întorc grăbită şi fericită acasă, după orice şi de oriunde', a declarat Amalia Enache pentru OK! Magazine.

Ce regret are Alma, fiica Amaliei Enache

Fiica Amaliei Enache este extrem de fericită când își vede mama la televizor. Totuși, aceasta spune că și-ar dori să își vadă și tatăl atunci când merge la serviciu.

„Ah, i se pare absolut firesc, pur şi simplu asta e meseria mamei ei. Nu ştie cum ar fi posibil altfel. Regretă că nu îşi vede şi tatăl când e el la serviciu, i se pare mai firesc în cazul meu, e clar că sunt acolo. Îi vede şi pe prietenii mei pe care îi cunoaşte, pur şi simplu aceasta e lumea noastră. Chiar şi ea apare, când mă însoţeşte la emisiuni', a mai spus vedeta.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter