De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Pentru că...”

Publicat pe

De ce durează așa mult procesul de divorț dintre George Burcea și Andreea Bălan. La aproape doi ani de când au decis să se despartă, actorul a vorbit despre lucrurile pe care le-a învățat în urma acestei experiențe. El spune că nu regretă nimic din trecut, ba din contră. Consideră că mariajul cu artista este o adevărată lecție de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce durează așa mult procesul de divorț dintre George Burcea și Andreea Bălan. Cei doi au decis, la începutul anului 2020, să pună capăt căsniciei lor, hotărâre care a dat naștere unui adevărat scandal în mediul public, deși toată lumea credea că sunt fericiți.

De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Pentru că...'De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Pentru că...'

De ce durează așa mult procesul de divorț dintre George Burcea și Andreea Bălan. Cea care a făcut acest pas a fost chiar artista, determinată să aleagă o viață mai bună pentru ea și cele două fetițe ale sale, Clara și Ella. Acum, George privește în urmă și spune că ajuns la concluzia că oricât de prost își merge în dragoste, trebuie să o iei de la capăt.

De ce durează așa mult procesul de divorț dintre George Burcea și Andreea Bălan. Ce a lăsat să se înțeleagă actorul

Totodată, George Burcea a lăsat de înțeles că procesul de divorț s-a încheiat, fără să confirme însă informația. El spune că procesul a durat (nr. la timpul trecut) pentru că Buftea este foarte departe de…București.

„Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit.

În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr', a spus George Burcea.

Citește și: Procesul continuă!De ce nu pot divorța mai repede Andreea Bălan și George Burcea

Citește și: Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea:Chiar mă văd măritată

Citește și: A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Zarug și Lorelai Bratu, despre cele mai grele momente la Asia Express

Cum se înțeleg acum Andreea Bălan și George Burcea

În prezent, Andreea Bălan este într-o relație cu Tiberiu Argint iar acest lucru, a ajutat-o, se pare, să îi ierte pe George Burcea.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate', spunea Andreea Bălan în luna iunie.

George are o relație cu Viviana Sposub

Și-au început povestea de dragoste, în urmă cu mai bine de un an, atunci când amândoi erau concurenți la Ferma.

Au fost la un pas de despărțire de curând, dar se pare că separarea le-a întărit relația, iar acum par să aibă planuri mari.

Cei doi ar par că au planuri de căsătorie. Viviana participă la Bravo, ai stil! Celebrities și a vorbit, într-o emisiune TV, Vedeta a oferit un interviu la Teo Show, și a vorbit și despre ce nu ar face deloc la nunta ei.

„Ce nu aş face deloc la nunta mea? N-aş ţipa de nervi, aş ţipa doar de fericire. Vreau să fiu relaxată! Burcea, ai auzit?!’, a spus Viviana Sposub.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter