Zarug și Lorelai Bratu, despre cele mai grele momente la Asia Express: „A fost greu să accept...”

Publicat pe

Zarug și Lorelai Bratu de la Asia Express au devenit rapid unii dintre cei mai populari concurenți ai show-ului de la Antena 1. Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi au vorbit despre relația de prietenie care îi leagă, dar și despre motivul care i-a terminat să accepte participarea la populara emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși par că au o relație extrem de apropiată, Zarug și Lorelai Bratu au recunoscut că nu erau prieteni înainte de Asia Express. Acum se pare că totul s-a schimbat.

Zarug și Lorelai Bratu, despre cele mai grele momente la Asia Express: „A fost greu să accept...'Zarug și Lorelai Bratu, despre cele mai grele momente la Asia Express: „A fost greu să accept...'

Zarug și Lorelai Bratu, despre Asia Express. Ce relație aveau înainte de emisiune

Totuși, designerul vestimentar a îndrăgit-o imediat pe vedetă în momentul în care ea i-a devenit clientă.

„Zarug: Ne leagă contractul.

Lorelai Bratu: Noi nu avem o relație strânsă de prietenie, asta ne-a ajutat, adică ne știam din oraș…nu știam că e nebun.

Zarug: Ne știam oarecum, Lorelai mi-a fost și clientă. Mi-a plăcut că e dezinvoltă, asumată și că e una dintre puținele persoane care poate să stea lângă mine fără să intre în pământ. (…)

Zarug: Eu sunt o persoană discretă și reținută, ceea ce pare greu de crezut. Eu am întrebat la semnarea contractului dacă se dorește această variantă a mea discretă, dar mi s-a zis nu.', au zis cei doi la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express

Citește și: Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4

Citește și: Estera, sora Lidiei Buble, a izbucnit în lacrimi la Asia Express

Citește și: Cum arată mama lui Cuza de la Asia Express

Cele mai dificile momente pe care le-au trăit la Asia Express

Totodată, Zarug spune că a avut mai multe probleme în timpul emisiunii, toate de natură morală.

„A fost greu să accept ajutorul oamenilor. Noi am intrat în acest job într-o bulă psihotică, eram într-un joc, o emisiune televizată și apelam la ajutorul unor oameni care asta făceau.

(…) Practic, profitam de bunătatea lor și mi-a fost greu să accept generozitatea și ajutorul.', a zis Zarug.

Dialogul amuzant dintre Dani Oțil și Zarug

În timpul emisiunii, Dani l-a întrebat pe Zarug despre ținutele pe care le-a purtat la Asia Express. Creatorul de modă, a explicat că a fost îmbrăcat lejer, fără a pune accent pe piesele vestimentare, făcând o comparație între el și Lidia Buble.

Dani Oțil: Purtai ceva pe sub clopot? Ai fost cel mai lejer îmbrăcat din emisiune, ai văzut la Buble? Adică acolo s-au făcut niște ținute…

Zarug: Cred că la material am folosit tot atât, și eu, și Buble. Am niște pantaloni-colant, chiloți. Mi se pare simpatic că pe tine, la prima oră, te freacă ce am eu pe sub pantaloni.

Zarug: Nimeni nu și-a pus întrebarea asta. Când ai stil, oamenii rețin persoana, nu cârpa, evident.', au zis cei doi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter