Cum arată mama lui Cuza de la Asia Express: „Te iubesc, mami”

Publicat pe

Cum arată mama lui Cuza de la Asia Express. Deși nu este o persoană foarte activă în mediul online, există câteva fotografii cu Iuliana Popescu, femeia care i-a dat viață lui Cuza. Tânărul a postat în anul 2019 o imagine cu aceasta, alături de un mesaj extrem de emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cuza și Emi formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express. Foarte multe persoane îi urmăresc cu sufletul la gură, printre care și mama celor doi. Dacă despre familia lui Emi nu se știu foarte multe detalii, despre cea a lui Cuza putem spune că este foarte unită. Acesta a postat pe Instagram o fotografie înduioșătoare cu mama sa.

Cum arată mama lui Cuza de la Asia Express: „Te iubesc, mami'Cum arată mama lui Cuza de la Asia Express: „Te iubesc, mami'

Iuliana Popescu este cu siguranță cea mai mare fană a artistului! Cei doi au o relație mamă-fiu foarte specială. Inclusiv primul prenume a lui Cuza este inspirat după numele mic al mamei sale.

Citește și: Cuza are o nouă iubită! Ramona Olaru, primele declarații:„El are pe altcineva…'

Citește și: Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express:„Să mă pupe pe gât…'

Citește și: De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță:„Nu prea e plăcut'

Citește și: Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul:„Am făcut 7 teste'

Cum arată mama lui Cuza de la Asia Express

Deși doamna Popescu este o persoană destul de discretă în mediul online, există câteva fotografii cu aceasta. Mai mult, în anul 2019 Cuza a postat o fotografie în care apare mama sa ținând în mână un buchet imens de flori. Alături de poză, artistul a scris scurt: „Te iubesc, mami!'.

Acest gest făcut de Cuza arată faptul că deși poate fi considerat un adult în exterior, sufletul său este în continuare unul de copil.

Cum a devenit Cuza celebru

În urmă cu câțiva ani, Cuza împreună cu încă doi apropiați de-ai lui lansau proiectul „Noaptea Târziu'. Cei trei scoteau pe bandă rulantă parodii făcute după melodii celebre atât românești, cât și dinafară. El, Emi și Cucu au ajuns imediat în sufletele oamenilor și în acest fel au cunoscut celebritatea.

„Dacă ştiam că o să avem atâta succes, poate că ne gândeam la alt nume. Dar şi pe noi succesul ne-a luat prin surprindere. Adevărul e că noi ne-am apucat de proiectul ăsta pentru a fi cunoscuţi la noi în facultate, pentru a avea mai mult succes la fete, nu ne gândeam să fim formatori de opinie, sau ceva. Abia apoi, odată cu notorietatea, am realizat că trebuie să fim mult mai responsabili, iar celebritatea vine la pachet şi cu o serie de obligaţii', spunea Cuza, despre proiectul Noaptea târziu.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter