Cum se înțelege Edward Sanda cu soacra lui: „M-a învățat să...”

Publicat pe

Edward și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele tinere cupluri căsătorite din showbiz-ul românesc. Ce doi au făcut nunta de curând, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. Fanii artiștilor au aflat ce relație are Edward Sanda soacra sa, cu mama Cleopatrei și soția lui Pavel Stratan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cleopatra spune că soțul ei este cel mai harnic băiat pe care l-au văzut vreodată și că se completează din toate punctele de vedere, de la muzică la curățenie.

Cum se înțelege Edward Sanda cu soacra lui: „M-a învățat să...'Cum se înțelege Edward Sanda cu soacra lui: „M-a învățat să...'

Ce relație are Edward Sanda cu soacra lui: Se întâlnesc cel mai des la bucătărie

Cum se înțelege Edward Sanda cu soacra lui. El a vorbit despre relația pe care o are cu soacra lui, care se pare că este una excelentă. Cei doi se întâlnesc cel mai des în bucătărie.

Ce relație are Edward Sanda cu soacra lui. Artistul a dezvăluit că a învățat de la mama Cleopatrei Stratan să gătească, în condițiile în care femeia este pasionată de dulciuri.

„De la mama soacră am învățat să mănânc. Și un pic și să fac dulciuri, pentru că ea e pasionată de făcut dulciuri, dar nu mă bag eu, adică mai ajut cu ceva, cu o făină, dar ea știe să facă cel mai bine. În schimb, soacra ei ne face cele mai bune sarmale', a povestit Edward Sanda.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini din luna de miere. Unde au plecat în vacanță

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de mireasă

Citește și: Cum arată fiica lui Adrian Daminescu

Citește și: Fiul lui Florin Călinescu și-a schimbat complet viața!

Ce a învățat-o mama pe Cleopatra Stratan

În cadrul aceluași interviu, Cleopatra Stratan a mărturisit că a învățat de la mama ei să fie responsabilă. Soția lui Edward Stanca face curățenie și a învățat să gătească încă de la vârsta de 12 ani.

Edward Sanda a povestit că soția lui face cele mai bune mâncăruri și că nici nu s-ar fi așteptat ca Cleopatra Stratan să aibă astfel de aptitudini în bucătărie.

Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele din buletin, după căsătorie

După ce a avut loc nunta, fanii cuplului s-au tot întrebat dacă artista va lua numele soțului ei. Însă, în cadrul unui interviu, Edward Sanda a dezvăluit că iubita lui a decis să nu își schimbe numele din buletin.

La puțin timp, artistul a venit și cu o explicație. Se pare că totul are legătură cu proiectele lor, dar și fanii, care o știu de o viață întreagă ca pe Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens’, a spus Edward Sanda.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter