Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini din luna de miere. Unde au plecat în vacanță

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit civil pe 14 august, în București, iar religios pe 22 august, la Chișinău. Acum, cei doi au plecat în luna de miere în Sardinia, insula din Italia unde multe cupluri aleg să plece, după nuntă, pentru a se relaxa. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au publicat pe rețelele sociale primele imagini din luna de miere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt convinși că vor să îmbătrânească împreună. Drept urmare, după aproximativ doi ani de relație, cei doi și-au unit destinele și și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Cununia civilă a avut loc pe 14 august, iar cununia religioasă, pe 22 august.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini din luna de miere. Unde au plecat în vacanțăCleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini din luna de miere. Unde au plecat în vacanță

După marele eveniment din viața lor, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în luna de miere, pentru care au ales o destinație specială. Cu o istorie bogată, coaste spectaculoase, oameni calzi și plaje celebre în toate colțurile lumii, Sardinia este locul perfect pentru tinerii căsătoriți, așa cum sunt Edward și Cleopatra să își petreacă luna de miere.

Citește și: Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs sfâșietor la înmormântare:„Tata a fost Ivan inimă de aur'

Citește și: Monica Gabor s-a împăcat cu Mr.Pink! Avem și dovada!

Citește și: Ioana Ignat recunoaște că a fost dependentă de alcool:„Nu mă mai încânta nici succesul'

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată:„A rămas…'. Cine e prima persoană care a aflat despre sarcină / EXCLUSIV

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini din luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt mai fericiți ca niciodată și au ținut să împărtășească cu fanii lor primele fotografii din luna de miere. Cei doi se bucură de soare, de mare și de plajă, dar și de preparatele specifice zonei. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au publicat imagini din aeroport, de pe plajă, dar și cu priveliștile superbe din Sardinia.

Pe lângă Edward Sanda și Cleopatra Stratan, în showbiz-ul românesc au mai existat și alte vedete care au ales Sardinia pentru luna de miere. Este vorba de Mădălina Ionescu și Cristina Șișcanu, în 2011. Mai mult decât atât, în fiecare vară, revistele glossy sunt pline de fotografii cu „celebrități’ italiene și internaționale care vin pe aici, etalându-și iahturile. Insula rezervă multe surprize, cum ar fi întinderi de coastă – care sunt în mare parte nealterate și o mulțime de stațiuni interesante.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut cununia civilă pe 14 august și și-au ținut fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cei doi miri în vârstă de 18 și 23 de ani au organizat evenimentul într-o locație romantică, pe malul lacului Snagov. Printre invitați la nunta lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan s-au numărat, rudele și apropiații celor doi, dar și colegi de breaslă precum Randi, Doinița Oancea, Codruța Sanfira, Soica Mario etc.

Chiar dacă nu a împlinit încă 19 ani, Cleopatra Stratan a știut de la început că Edward Sanda este bărbatul alături de care vrea să trăiască de acum încolo.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter